Společnost KORADO uvádí na trh nový typ radiátoru RADIK V-POWER, který je určen pro tepelná čerpadla. Radiátor dokáže zvýšit tepelný výkon až o 60 %.

V současné době moderní způsob vytápění představují tepelná čerpadla, která fungují při nízkých teplotách v otopné soustavě. Společnost KORADO se proto zaměřila na vývoj radiátoru, který umí pracovat s nízkými teplotami. Při zakoupení tepelného čerpadla se může stát, že stávající radiátory neposkytnou očekávaný efekt tepelné pohody, respektive nepředají dostatek tepla.

Nový radiátor, s názvem RADIK V-POWER, má uvnitř zabudovaný autonomní regulátor a je možné ho napojit na stávající otopnou soustavu. Ovládání je velmi jednoduché, pomocí jednoho tlačítka lze zvolit až pět stupňů intenzity a zároveň ovládat zapnutí a vypnutí ventilátorů. Předností radiátoru je možnost zvýšení tepelného výkonu o 60 %.

Další novinkou na trhu je přídavný modul s ventilátory RADIK V-POWER SET. Jeho jedinečná konstrukce umožňuje dodatečnou instalaci na stávající radiátory KORADO. Není tedy nutné měnit celý radiátor, díky tomuto SETU změníte celkový vzhled radiátoru za pár minut.

Zdroj: Korado

www.korado.cz

logo MessengerPoslat Messengerem