Přelom jara a léta až do října je snad nejbohatším obdobím na svatby a oslavy. Je krásné, příjemné počasí, příroda je rozkvetlá nebo naopak hraje nádhernými barvami babího léta. Svatební fotografie z tohoto období jsou pak umocněny atmosférou daného měsíce. Se všemi těmito akcemi neodmyslitelně souvisí práce cukrářů, cukrářek a pekařů, kteří si mnohdy lámou hlavu nad tím, jak takové množství cukroví nebo velké patrové dorty bezpečně dopravit na místo určení.

Kartónová krabice na dortyNa trhu je spousta skládacích papírových krabic na cukroví. Ovšem v běžném papírnictví se více setkáváme s krabičkami méně pevnými, které se hodí především na přípravu výslužek pro svatebčany a jiné hosty oslav. Dost velkým problémem je pak samotný převoz velkých dortů, zejména v letním teplém počasí. Dort začne měknout a tím se ještě více stává nestabilním. Vezte ho pak někde autem, na tácu nebo jiném podnosu. No představa je to děsivá, ničit dort za několik tisíc korun a k tomu ještě radost novomanželů nebo oslavenců.

Tento problém se pokusili velmi úspěšně vyřešit konstruktéři internetového eshopu s obaly Paketo.cz. Vymysleli krabice na dorty z pevné vlnité lepenky a řekla bych, že se jim to i docela povedlo.

Pevné dortové krabice z vlnité lepenky

Kartónová krabice na dortyKrabice má tři části. Účelem je, aby byla krabice ještě stabilnější, proto se skládá ze samostatného pevného dna, bočního pláště se zámečkem a hlubokého víka. Takže dort velmi jednoduše přesunete ze stolu či tácu na nízké dno, nasadíte boční plášť, který uzavřete zámečkem a nakonec vše přiklopíte víkem, který konstrukci ještě více zpevní. Dort chrání několik vrstev pevného kartonu. A bezpečný obal na převoz dortu je na světě! Klasické cukrářské krabice s víkem jsou sice levnější, ale vhodné pro takovýto druh cukroví nejsou. Vyrábí se z hladké lepenky, která pozbývá ve větších rozměrech stabilitu a pevnost.

Kartónová krabice na dortyKrabic na dorty je v nabídce hned několik rozměrů. Pokud byste potřebovali krabici na několikapatrový dort, není problém si ji na Paketo.cz nechat udělat na zakázku. Vyřežou vám z kartonu téměř cokoli. Ani potisk krabic není problém. Všechny krabice je možné na zakázku potisknout logem vaší pekárny či cukrárny nebo ozdobnými vzory, dle vašeho přání.

Použití těchto krabic je opravdu velmi jednoduché a bezpečnostní efekt je obrovský. Určitě tyto výrobky ocení každý šikovný cukrář, protože ví, kolik práce a úsilí dá vytvořit velký, luxusní, svatební dort.

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem