Rekonstrukce a zařizování vašeho nového domova je vždy zdlouhavý a náročný proces, můžete si ho ale výrazně usnadnit několika konkrétními kroky. Pokud vybíráte kuchyňskou linku, vyvarujte se nakupování naslepo. Vystavovali byste se tak riziku, že výsledek nebude odpovídat vašim představám a vy tak zbytečně přijdete o drahocenný čas i peníze.

Při zařizování kuchyně je vždy lepší vsadit na ověřené výrobce, kteří vám nabídnou možnost 3D konfigurace, abyste o budoucím srdci vašeho domova měli jasnou představu ještě předtím, než zavrtáte první šroubek.

Výběr linky není dobré podcenit

Volbě kuchyňské linky byste měli věnovat dostatek času a úsilí – jen těžko byste totiž sehnali kus nábytku, který s vámi bude tak dlouho jako kuchyňská linka. Stůl, postel či skříň můžete vcelku snadno obměnit jednou za pár let, výměna kuchyňské linky ale stojí značné úsilí a finance, je tedy důležité zvolit si design, dekor a příslušenství tak, aby se vám linka zamlouvala i za mnoho let.

Více než kde jinde u kuchyňské linky platí pravidlo: méně je více. Střídmost a jednoduchost není na škodu, základní velké kusy nábytku je vždy lepší vybírat spíše v neutrálnějších barvách, které pak následně můžete doplnit výraznými doplňky. Přestože se trendy v interiérovém designu neustále vyvíjí, jsou věci, které vždy budou v módě: funkčnost, praktičnost, důmyslnost a kvalita.

3D návrh kuchyně

Je proto vhodné se při výběru porozhlédnout například po lokálních výrobcích, jako je například rodinná moravská firma Nábytek Mikulík s více než třicetiletou tradicí, kteří kladou důraz na kvalitní a zároveň cenově dostupné zpracování nábytku. Zároveň vám nabídnou možnost zpracování věrného 3D návrhu kuchyně, abyste mohli každičký detail doladit ještě předtím, než se dělníci pustí do práce. Díky tomu budete mít reálnou představu, jak bude vaše nová kuchyňská linka reálně vypadat v prostoru a vyvarujete se tak zklamání, které se často pojí s objednáním kuchyňské linky bez 3D vizualizace, kdy vám přijde něco jiného, než jste si vysnili.

Věrné zobrazení každého detailu

Grafické návrhy kuchyní jsou skutečně věrné: co vidíte v 3D návrhu, to také dostanete. Pokud potřebujete poradit nebo nemáte konkrétní představu, jak by měla vaše nová kuchyně vypadat, odborně vyškolený personál s mnohaletými zkušenostmi vás nasměruje správným směrem a případně doporučí oblíbená řešení ostatních klientů. Výsledný model s vámi pak budou ladit tak dlouho, dokud nebudete maximálně spokojeni.

Nespornou výhodou 3D návrhu kuchyně je možnost eliminace nespokojenosti s výsledným vzhledem – jednoduše se vám nestane, že linka nebude odpovídat vašim představám až po tom, co je nainstalovaná a nepůjde s ní už nic udělat.

3D návrh kuchyně

Chcete si nechat udělat kuchyňskou linku na míru? V Nábytku Mikulík si jistě vyberete – odborníci s vámi proberou vaše možnosti, navrhnou pro vás 3D model a následně pro vás kuchyni vyrobí a smontují přesně podle vašich potřeb a přání.

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem