Ideal Standard představuje novou kolekci vybavení do luxusních koupelen, která v sobě spojuje nádherný design a funkční dokonalost – Dea. Tuto koupelnovou řadu navrhl pro Ideal Standard oceňovaný návrhář Dick Powell, spoluzakladatel designového studia Seymour Powell. Nová kolekce se stylově odklání od hranatého minimalismu, který v posledních deseti letech koupelnovému designu dominoval, a staví na uživatelské přívětivosti, která je v Ideal Standard tradičním designovým principem.

Řada Dea od Ideal StandardDea byla navržena s ohledem na dokonalou rovnováhu mezi formou a funkcí. Tato kolekce je zhmotněním slibu značky Ideal Standard pomáhat lidem při vytváření krásného a zároveň komfortního prostoru.

„Základem naší filozofie při navrhování Dea byla touha být člověkem,“ řekl Dick Powell. „Schválně jsme šli proti minimalistickým liniím, jaké tak často nacházíme v dnešních koupelnách, a snažili jsme se v návrhu zdůraznit jemnost a krásu. Chtěli jsme vytvořit lidštější, emocionálně uspokojující prostředí. V našem oboru jde především o emoce – o to, jak se lidé cítí, když vstupují do přímého kontaktu s designem. Já sám to nazývám „emocionální ergonomií.“

Řada Dea od Ideal StandardŘada Dea se prezentuje jemnými, plynulými „sexy“ liniemi, vysokou kvalitou použitých materiálů a širokou paletou barevného provedení. Každý jednotlivý prvek je do detailu promyšlen jak z hlediska maximální elegance, tak snadnosti použití.

„Trendem současnosti jsou luxusní výrobky, které sice vypadají úžasně, ale mají jednu chybu – prostě nefungují,“ řekl Dick Powell. „Jako třeba umyvadla, která jsou příliš mělká – takže při otevření kohoutku stříká voda všude okolo. Nebo mají příliš ostré hrany. Naším prvořadým cílem naopak je, aby každý výrobek z kolekce Dea dokonale fungoval. Proto mají například umyvadla Dea dostatečně široký kraj pro odkládání kosmetických přípravků, umyvadlo je dostatečně hluboké a umyvadlová skříňka je voředu mírně skosena, aby uživatel neměl problém se dostat k umyvadlu co nejblíže.“

Řada Dea od Ideal StandardDea nabízí široký výběr nádherně tvarovaných předmětů ze sanitární keramiky: nábytková umyvadla, umyvadla na desku, totemy, tj. volně stojící umyvadla, klozety a bidety. Mistrovským designovým kouskem je pak volně stojící duo vana ve 3 rozměrech.

Každý detail koupelnové kolekce DEA je kombinací vysoké estetiky, kvalitních materiálů a sofistikované praktičnosti. Počínaje zrcadlovými nebo skříňkami pod umyvadlo až po nástěnné koupelnové skříňky – každá jejich část je pečlivě promyšlená a nabízí místo pro všechno, co v koupelně potřebujete. Kvalitní zpracování, různé velikosti a široká škála povrchů v trendy barvách nabízí nespočet možností při plánování Vaší koupelny.

Řada Dea od Ideal StandardKaždý kousek nábytku, který je součástí kolekce Dea – od zrcadlových skříněk s jemně zaoblenými rohy a integrovaným LED osvětlením přes multifunkční zrcadla s oblými rohy s integrovaným zvukovým systémem, který se aktivuje přes Bluetooth aplikaci, až po úložné nebo umyvadlové skříňky - nabízí velkoryse pojaté a výborně strukturované úložné prostory, které bez problémů pojmou všechen nepořádek, a umožní tak zachovat v koupelně co nejvíce volného místa.

Řada Dea od Ideal StandardVšechen nábytek je vysoce kvalitně zpracován a díky svým 7 trendy barevným provedením i mimořádně elegantní. Jaké jsou Vaše preference? Klasická lesklá bílá? Chladně efektní světle nebo tmavě šedá? Luxusně elegantní dekor matného tmavého dřeva? Útulně neutrální světle hnědá? Nebo barevné akcenty modré nebo zeleně olivové. Každý si tak může vybrat přesně podle svého osobitého vkusu.

Kontakt
www.idealstandard.cz

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem