Úspěch na evropských trzích by měly garantovat dlouholeté zkušenosti výrobce, tradice značky, vstřícný přístup k zákazníkům a vytříbený design. Kuchyně by měly mít na našem trhu velmi dobrý poměr mezi kvalitou a cenou.

Na výběr materiálů klade firma Ballerina Küchen zvlášť velký důraz, a to z hlediska užitných vlastností a designu. Velké investice plynou do nové techniky a tak díky špičkovému strojovému parku nejnovější generace je na první pohled patrná preciznost v detailu i zpracování.

Značka BALLERINA je nejspíš jediným výrobcem, který může bezúchytový systém nabídnout v programu s kazetovými dvířky.Kuchyně mají dvířka s 1 mm silnou vrstvou vysokotlakého laminátu Resopal, který má stejnou odolnost jako pracovní deska. Lakovaná dvířka mají 7 vrstev a během výrobního procesu procházejí 12 operacemi zpracování. I proto si výrobce může dovolit dát na své kuchyně pětiletou záruku.

Více článků z rubriky KUCHYNĚ najdete na www.dumabyt.cz.

Design kuchyně v první řadě

Exkluzivní provedení kuchyně s použitím přírodní břidlice v kombinaci se skleněnými dvířky RITZENHOFF.V programové nabídce najdete 216 druhů dekorů + laky a dále 22 barevných provedení korpusů, což je mezi výrobci kuchyní ojedinělé. Zvláštností je také to, že korpusy mají dekor i z vnitřní strany včetně lesklého provedení. Specialitou jsou celoskleněné programy, použití přírodní břidlice a digitálního potisku, který umožňuje zachování návaznosti průběhu let dřevěných dekorů u dvířek i bočnic korpusů.

V lakovaném provedení lesklém, matném i strukturním je možné vybírat z barevné škály Ral. Kuchyně mohou být ozdobené originálními prvky, jako jsou madla Swarovski nebo skleněné elementy Ritzenhoff navržené světovými architekty. Mezi technické vymoženosti kuchyní patří integrované mediální centrum Harman/Kardon, které zajišťuje hudební produkci i komunikaci s iPodem.

Nevíte si rady s KUCHYNÍ? Zeptejte se v PORADNĚ ZDE.

Kuchyňská sestava má dvířka v provedení Resopal imitující nerezovou ocel.Vnitřní dokonalost kuchyně

Všechny kuchyně jsou sériově vybavené nejmodernější vnitřní technikou, jako jsou stabilní plnovýsuvy s tlumením Grass, výklopné mechanizmy Blum, relingové systémy Kesseböhmer. Součástí nabídky jsou i elektrické pohony zásuvek a výklopných skříní, speciální osvětlovací prvky a nerezový program Berghoff.

text: Kateřina Kaločová, foto: archiv

logo MessengerPoslat Messengerem