Čeká vás výměna střešních oken? Stará okna netěsní a vy platíte zbytečné peníze za vytápění? Okna můžete pohodlně vyměnit i teď na jaře, bez poškrábané střechy a nepořádku po celém domě.

Výměna bez zásahu do ostění

Výměna starých střešních oken za nové může být pro někoho noční můrou. Nemusíte se však obávat. Střešní okna FAKRO pohodlně vyměníte i bez zásahu do ostění

Co to znamená? Čistota, komfort, rychlost samotné realizace a možnost výměny oken kdykoliv v průběhu roku a na jakékoliv střeše. 

Pokud vaše stará okna již správně neizolují a ztratila své funkční i estetické vlastnosti, pak je čas na výměnu. Změnu pocítíte na vlastní kůži. 

Nová okna přináší větší komfort, tepelnou izolaci, ticho i elegantní design, který skvěle doplní interiér. 

Vyměnit lze každé střešní okno

Nezáleží na tom, jakou značku starých oken máte, odborníci z FAKRO vám poradí s výběrem nejvhodnějšího modelu, zajistí výměnu oken i kompletní servis. Z širokého doplňkového sortimentu si můžete vybrat také vnitřní nebo venkovní rolety, ovládací prvky apod. 

Pokud tedy sháníte nová kvalitní okna a chcete, aby montáž proběhla bez starostí, zvolte léty prověřenou kvalitu. S FAKREM bude výběr i kompletní realizace výměny střešních oken radost.

Střešní okna FAKRO

Úspora se státní dotací

Nezapomeňte si zažádat o dotaci! S novou řadou úsporných střešních oken GREENVIEW máte nyní nárok na dotaci NZÚ, se kterou vám odborníci z FAKRO ochotně poradí již při výběru nových střešních oken. Okna GREENVIEW se zaměřují nejen na kvalitu, ale také ekologii a komfort

Nová generace střešních oken s technologií ThermoPro

Liší se inovativní konstrukcí s vyšším profilem rámu a trojsklem P50. Tato okna jsou vybavena technologií thermoPro zvyšující energetickou účinnost, ale také životnost. 

Ekologická střešní okna poskytují maximální přísun světla důležitého pro zdraví a skvělou izolaci hluku, což využijete nejen v rušných městských ulicích. V dostatečně osvětleném prostoru se lépe žije i pracuje, neboť světlo má prokazatelné účinky na naši pohodu.

Střešní okna FAKRO

Ventilační klapka: dostatek čerstvého vzduchu bez tepelných úniků

V oknech GREENVIEW je nově zabudovaná také ventilační klapka, která umožňuje příjemné větrání a přísun dostatečného čerstvého vzduchu do místnosti, a zároveň zabraňuje tepelným únikům

Díky tomu se vám doma nebude tvořit plíseň ani srážet vlhkost. 

Okna jsou navíc vybavena unikátním bezpečnostním systémem topSafe, který zajišťuje maximální ochranu proti vloupání. Třešničkou na dortu je dokonale propracovaný design, který skvěle zapadne do jakéhokoli interiéru. 

Střešní okna FAKRO

Kvalitní střešní okna FAKRO přináší maximální množství světla do prostoru, zajišťují bezpečnost, dostatečné větrání, zamezují tvorbě plísní a díky použitým materiálům a inovativním technologiím se pyšní dlouhou životností. 

Díky odbornému poradenství a možnostem dotací vám výběr i výměna oken už nemusí dělat starosti.

Odborné poradenství vám poskytnou technici a montážníci FAKRO.

logo MessengerPoslat Messengerem