Soutěž společnosti IVT Tepelná čerpadla „Tepelné čerpadlo roku 2023“ zná své finalisty. Hlasujte na stránkách soutěže, vyberte podle vás nejzajímavější instalaci s tepelným čerpadlem a vyhrajte tepelné čerpadlo IVT AERO, systém vzduch/vzduch!

Soutěž „Tepelné čerpadlo roku 2023“ společnosti IVT Tepelná čerpadla o nejlepší instalace tepelného čerpadla postoupila do další fáze. Odborná komise složená z nezávislých odborníků, kterými jsou zástupci oborového portálu TZB-info a České rady pro šetrné budovy, vybrala finalisty soutěže v kategoriích Nejunikátnější technické řešení, Nejúspornější instalace tepelného čerpadla a Nejzajímavější instalace tepelného čerpadla. Mezi projekty v kategorii Nejzajímavější instalace tepelného čerpadla vyberte ten nejlepší i vy!

Pošlete svůj hlas projektu, který je podle vás nejlepší, a máte šanci získat špičkové tepelné čerpadlo!

Všechny hlasy budou slosovány. Hlavní cenou je tepelné čerpadlo IVT AERO a ve hře je i celá řada zajímavých věcných cen.

Podrobnosti a podmínky soutěže naleznete na stránkách společnosti IVT Tepelná čerpadla.

Restaurant a vinařství Salabka v Praze využívá k vytápění i chlazení dvě tepelná čerpadla systému země/voda IVT Greenline D 36 a D 42 Zdroj: Restaurant a vinařství SalabkaRestaurant a vinařství Salabka v Praze využívá k vytápění i chlazení dvě tepelná čerpadla systému země/voda IVT Greenline D 36 a D 42 Zdroj: Restaurant a vinařství Salabka

logo MessengerPoslat Messengerem