Ať už vás čeká nový projekt, či pouze renovace stávající dlažby, půjde nejen o ne zcela zanedbatelnou investici, ale především o rozhodnutí, které bude následující roky ovlivňovat dojmy a náladu, jakou na vás bude zahrada působit. Zahrada i terasa jsou bez pohodlné a kvalitní dlažby nemyslitelné.

Co se vzhledu, odolnosti i udržitelnosti týče, betonové dlažby svými užitnými vlastnostmi rozhodně přesvědčí nejednoho z nás. Jakou dlažbu si z nabídky vybrat, závisí jen na individuálních preferencích. Nejste-li si jisti svým výběrem, pak využijte aplikaci GardenVisions od výrobce venkovní dlažby Semmelrock, kde si navrhnete dlažbu dle svých preferencí a uvidíte konečný vzhled vlastní terasy či příjezdové cesty.

Velice oblíbená dlažba Citytop Grande kombi nejenže povrch zpevní, ale odpovídá i momentálním trendům velkoformátové dlažby. Mimo to patří do produktové řady Citytop a dá se perfektně kombinovat se všemi prvky této skupiny, jako je např. dlažba Citytop Elegant kombi, Citytop schod a ekologická dlažba Citytop Eko kombi.

Noblesu a eleganci zajistí betonové dlaždice Lusso Tivoli, které disponují přirozeným vzhledem přírodního kamene travertin. Jejich předností je moderní, nadčasový design a barevné varianty v přírodních tónech.

Unikátní strukturovaný povrch dlaždic řady Bradstone dodá terase jedinečnou atmosféru letní dovolené u Středozemního moře. Vzhled přírodního kamene je umocněný nepravidelným reliéfem. Různé formáty dlaždic Bradstone nabízejí rozmanité možnosti pokládky a spolu s ploty, obrubníky a schody umožní docílení opticky uceleného vzhledu zahrady.

Moderní architekturu podpoří přítomnost designové dlažby CARAT santino s jemnou reliéfní strukturou, která je velmi příjemná při chůzi naboso. Velkorysý formát a dvě barevné varianty skvěle zapadají do minimalisticky řešeného prostředí.

 

Více na www.semmelrock.cz

logo MessengerPoslat Messengerem