Dům Lucern 133 spojuje tradiční inspiraci s moderním designem a bude se výborně hodit do venkovského prostředí, starší zástavby i okrajové městské čtvrti.

Společnost Lucern dřevostavby na konci roku 2023 představila novou typovou dřevostavbu Lucern 133 s užitnou plochou 115,4 m2. Bezbariérový dům obdélníkového tvaru se sedlovou střechou je ideální pro čtyřčlennou rodinu.

Po jedné straně domu najdeme dva totožné dětské pokoje a obývací pokoj s jídelnou a kuchyní. Všechny tyto místnosti disponují přímým vstupem na zahradu. Na opačné straně dispozice je umístěno zázemí - zádveří, technická místnost, koupelna - a také tzv. rodičovský blok. Tvoří jej oddělená část domu s ložnicí, vlastní šatnou a koupelnou, do kterého se vchází přes obývací pokoj. Toto uspořádání zajišťuje, že rodiče a děti se navzájem se neruší, když potřebují soukromí.

V ceně tohoto domu dodavatel nabízí fasádu tvořená omítkou v kombinaci s cihlovým obkladem. Aktuální cena v základu (včetně základové desky, rekuperace a tepelného čerpadla) vychází na 5 130 000 Kč.

 

www.lucern.cz

logo MessengerPoslat Messengerem