Společnost Baumit představí v rámci mezinárodního agrosalónu Země živitelka 2019 své produktové portfolio na Výstavišti v Českých Budějovicích, a to v termínu 22.–27. srpna.

(KOMERČNÍ PREZENTACE)

Tradiční mezinárodní agrosalón Země živitelka vstupuje letos do svého 46. ročníku s podtitulem Výzvy českého zemědělství. Jedná se o největší a nejvýznamnější akci tohoto typu se zaměřením na zemědělský sektor v České republice i na Slovensku. Letos se mohou její návštěvníci seznámit s nabídkou více než 560 vystavovatelů na celkové výstavní ploše o velikosti více než 15 hektarů.

Plán výstaviště Země živitelka 2019 (Zdroj: BAUMIT)

Logo BAUMIT (Zdroj: Baumit, spol. s r.o.)Společnost Baumit se v rámci tohoto významného mezinárodního agrosalónu zaměří na prezentaci stavebních materiálů aktivně podporujících zdravé bydlení. Ve své expozici představí nejširší nabídku odstínů fasádních omítek, kreativní techniky pro jedinečnou tvář fasád rodinných domů, unikátní vlastnosti zateplovacích systémů Baumit open i vnitřních omítek Baumit Klima.

„Výstava Země živitelka má v České republice bohatou tradici a každoročně se těší velkému zájmu svých návštěvníků. I z tohoto důvodu je pro nás ideální příležitostí nabídnout zájemcům o moderní stavební materiály ta nejlepší řešení pro stavbu rodinných domů či průmyslových objektů. Pro Baumit je to letos další významná prezentace v oblasti veletrhů a výstav, kde můžeme předat naše mnohaleté zkušenosti investorům a majitelům nemovitostí i realizačním firmám a být jim tak nejbližším rádcem. Srdečně tedy zveme všechny k návštěvě naší expozice,“ sdělil k účasti na letošním ročníku tohoto agrosalónu Ing. Martin Sochor, vedoucí marketingu Baumit, spol. s r.o.

Expozice společnosti BAUMIT je na výstavě Země živitelka 2019 situována na pozici 208 ve střední části Výstaviště České Budějovice.

Stánek Baumit na výstavišti Země živitelka (Zdroj: BAUMIT)

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem