Kdo staví, má během pár minut postaveno skoro zadarmo. Tak by se dala shrnout soutěž, kterou pro stavebníky a řemeslníky připravila společnost Sika CZ. Stačí krátká registrace a je vystaráno. Až do 30. 11. 2019 mohou lidé soutěžit o proplacení materiálu značek Sika, KVK, KVK Parabit a Schönox, který použijí při stavbě, a to až do výše 1 000 000 korun. Ve hře jsou také vouchery na další desítky tisíc nebo stavební pomůcky. Součástí soutěže je i rozsáhlá roadshow.

(KOMERČNÍ PREZENTACE)

Z čísel Českého statistického úřadu vyplývá, že Češi se do stavění pouštějí čím dál tím častěji. Meziročně stoupl počet stavebních povolení o 3,8 % a hodnota těchto povolení vzrostla o 17,2 %. Zároveň ale roste počet lidí, kteří si na bydlení nebo jeho úpravu berou hypotéku. Vyplývá to z dat České národní banky. Pro ně je tu nyní skvělá příležitost, jak ušetřit.

Kdo staví, má během pár minut postaveno skoro zadarmo. Tak by se dala shrnout soutěž, kterou pro stavebníky a řemeslníky připravila společnost Sika CZ. Stačí krátká registrace a je vystaráno. Až do 30. 11. 2019 mohou lidé soutěžit o proplacení materiálu značek Sika, KVK, KVK Parabit a Schönox, který použijí při stavbě, a to až do výše 1 000 000 korun. Ve hře jsou také vouchery na další desítky tisíc nebo stavební pomůcky. Součástí soutěže je i rozsáhlá roadshow. (Zdroj: SIKA CZ)

Stavebníci a řemeslníci po celé České republice mohou mít letos opravdové žně. Díky speciální soutěži mají šanci vyhrát proplacení stavebního materiálu. Stačí jen nakoupit stavební materiál produktů značek Sika nebo být přítomni na stavbě a nenechat si utéct speciálně označené auto. Zaregistrovat se mohou jednoduše také na webu Stavtehlavou.cz. Na Facebooku se pak mohou zájemci účastnit dalších dílčích soutěží o hodnotné vouchery v hodnotě až 20 000 korun.

„O soutěži jsem nevěděl, jinak bych do ní byl už dávno přihlášený. Naštěstí mi s tím ale pomohli lidé z promotýmu Sika, kteří přijeli rovnou k nám. Na baráku je pořád co opravovat a vědět, že mám šanci to mít zadarmo, tak neváhám ani minutu. Už teď jsem dostal montérky, kšiltovku, skládací metr, vodováhu a tmel, a to jsem prostě jen byl na stavbě, když jeli lidé z firmy Sika okolo,“ říká kutil Martin Příhoda z Pardubického kraje, ke kterému zavítali zmínění promotéři.  

Kdo staví, má během pár minut postaveno skoro zadarmo. Tak by se dala shrnout soutěž, kterou pro stavebníky a řemeslníky připravila společnost Sika CZ. Stačí krátká registrace a je vystaráno. Až do 30. 11. 2019 mohou lidé soutěžit o proplacení materiálu značek Sika, KVK, KVK Parabit a Schönox, který použijí při stavbě, a to až do výše 1 000 000 korun. Ve hře jsou také vouchery na další desítky tisíc nebo stavební pomůcky. Součástí soutěže je i rozsáhlá roadshow. (Zdroj: SIKA CZ)Prozatímní bilance soutěže s propojeným online a offline konceptem čítá 14 krajů, 4 týmy promotérů přes 3 000 navštívených projektů. Promotéři společnosti Sika několika měsíců objedou celou Českou republiku. Hledají přitom rozestavěné budovy, kde řemeslníky odměňují nejrůznějšími stavebními pomůckami nebo jim pomáhají s registrací do soutěže. Vyrážejí také za zajímavými stavbami, na jejichž vzniku se produkty značky Sika podílely. Jednou z nich je například Aqualand Moravia nebo V TOWER v Praze.

Do portfolia značky Sika patří také SCHÖNOX, KVK Parabit a KVK, které výrobce stavební chemie a průmyslových tmelů a lepidel Sika CZ koupil před dvěma lety. Její mateřská společnost Sika je globální skupinou se sídlem ve Švýcarsku s více než stoletou tradicí. Dceřiné firmy má ve 101 zemích a vyrábí ve více než 200 výrobních závodech.  

„Společnost Sika dodává systémová řešení a výrobky pro stavby již mnoho let. Víme, že současná situace na stavebním trhu mnoha lidem nedovoluje vynaložit velké prostředky na stavbu nebo potřebné opravy jejich domovů. Naším cílem je ukázat, že nám na zákaznících opravdu záleží a zábavnou formou jim chceme pomoci. Dokážeme tak představit široké portfolio výrobků pro stavbu a to, že s produkty Sika dovedete vyřešit stavební práce od základů až po střechu,“ říká Marek Švábeník, manažer podpory prodeje a marketingu v Sika CZ.

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem