Společnost HELUZ, výrobce cihel s nejlepšími tepelněizolačními parametry pro jednovrstvé zdění u nás, se zúčastní tradičního veletrhu nízkoenergetických, pasivních a nulových staveb FOR PASIV v pražských Letňanech (3. – 5.  března 2022, stánek: HALA 2, 2A13).

Kulisy stánku společnosti HELUZ provedou návštěvníky od snu o novém domě až k jeho realizaci. Seznámí je s onlinovou službou Můj HELUZ, která kromě informací o aktuálním stavu zakázky poskytne stavebníkům i spoustu užitečných informací, dokumentů a návodů ke stažení, umožní přístup k Šekové knížce HELUZ s bonusy od partnerů a nově i objednávání dalších služeb online.

Nejen virtuální svět, ale i skutečné cihly budou prezentovány na stánku – zejména to budou cihly pro jednovrstvé zdění bez nutnosti dodatečného zateplení z řady HELUZ FAMILY a HELUZ FAMILY 2in1, a to včetně doplňkových prvků pro řešení konstrukčních detailů, které se starají o dokonalé tepelně izolační parametry stavby. Dále návštěvníci uvidí roletové a žaluziové překlady HELUZ FAMILY 3in1 pro venkovní stínění, další prvek podílející se na tepelné pohodě v domě. Nebudou chybět ani akustické cihly HELUZ AKU KOMPAKT 21 broušená a HELUZ AKU Z 17,5 broušená, které přispívají ke stále důležitějšímu akustickému komfortu.

Jedná se o ty nejzásadnější prvky, které jsou součástí uceleného cihelného systému HELUZ, jenž umožňuje investorům postavit celý dům z jednoho materiálu od jednoho výrobce, aniž by se vystavovali riziku konstrukčních komplikací kombinováním různých materiálů. Stánek společnosti HELUZ je koncipován tak, že stavebníka provede od jeho snu až po jeho realizaci, upozorní ho, nač by neměl zapomenout, než začne stavět, a s čím, jako výrobce, může společnost HELUZ pomoci před i v průběhu stavby. Expozice současně poskytne informace i odborníkům, zejména projektantům, kterým nabídne množství nástrojů, jako Selektor konstrukcí, a dalších služeb, které jim jejich práci ulehčí.

Zdroj: HELUZ

logo MessengerPoslat Messengerem