Chtěli byste ušetřit vodu, energii i čas? Při mytí nádobí to nemusí být vůbec těžké. Nevěříte?

Šetřete vodou jako Bosch

Věděli jste, že při ručním mytí nádobí se spotřebuje mnohem více vody než v myčce nádobí? Může to být dokonce až 80 litrů vody.1 Využijte každou kapku vody na maximum.

Šetřete energií jako Bosch

Pokud jde o spotřebu elektřiny, vyplatí se sledovat energetické štítky na spotřebičích a vybírat co nejúspornější modely (energetická třída A – na stupnici tříd energetické účinnosti od A do G). Některé moderní spotřebiče navíc nabízejí technologie, díky kterým ušetří ještě více energie. Například myčky Bosch využívají vlastností přírodního minerálu Zeolith, který přeměňuje vlhkost na teplo. Díky tomu dochází k úspornému a perfektnímu sušení skla, porcelánu a dokonce i plastového nádobí s o 20 % nižší spotřebou energie.2 Zeolith je nejen efektivní, ale také udržitelnou volbou.

Šetřete čas jako Bosch

Myčka vám navíc ušetří spoustu času, protože odstraní veškeré nečistoty jednodušeji a rychleji. Oblíbené lasagne zmizí z talířů během chviličky, ale následné mytí připečených zbytků trvá mnohem déle. Myčka to hravě zvládne pomocí zvýšeného tlaku vody. Jediné, co musíte udělat, je vidličkou odstranit zbytky jídla z nádobí do koše a vložit vše včetně zapékací mísy do myčky. Naplnění a následné uklízení nádobí z myčky zabere ani ne 15 minut. Pokud budete stejné množství nádobí mýt v ruce, ztratíte i hodinu času. Použitím myčky nádobí tedy ušetříte až 45 minut na jedno mytí – získáte tak 210 hodin3 volného času, což představuje 23 volných dnů za rok!

Zdroj: Bosch

Získejte kapsle Finish ke své nové myčce Bosch!

Do 31. 5. 2024 můžete k nákupu myčky Bosch získat balíček produktů Finish – kapsle Finish Ultimate Plus na 6 měsíců4 a Finish čistič myčky. Více na boschfinish.cz.

Nechte se přesvědčit nejprodávanější značkou myček nádobí na světě.5

Více informací a kompletní nabídku sortimentu najdete na www.bosch-home.com/cz

Zdroj: Bosch

1 80 litrů je rozdíl mezi průměrnou spotřebou vody při ručním mytí (dle NielsenIQ reportu pro Reckitt 2022 v Polsku, Česku, Maďarsku a Rumunsku) a jedním cyklem automatického mytí. Některé myčky Bosch používají jen 6,7 l vody na Eco 50° C cyklus (např. model SMI6ECS93E).

2 Porovnání myčky Bosch s PerfectDry a technologií Zeolith se spotřebou energie 0,73 kWh a standardní myčky Bosch bez technologie Zeolith se spotřebou energie 0,92 kWh (1 cyklus) podle nařízení EU č. 2019/2017.

3 Interní výzkum založený na porovnání ručního mytí oproti mytí v myčce. 60 minut (manuální mytí) - 15 minut (mytí nádobí v myčce) = šetří 45 minut za mycí cyklus * 280 cyklů (210 hodin ročně).

4 Podle výpočtu ročního nákupu kapslí do myčky nádobí na domácnost (186 kapslí), podle Panelu domácností východní Evropy od Gfk, meřené v Polsku, Maďarsku a České republice v roku 2021/2022.

5 Zdroj: Euromonitor International Limited, objemy prodeje, 2023

logo MessengerPoslat Messengerem