I nákupu chtivé dámy rády odskočí od módních butiků do našich showroomů podlahových krytin Supellex. Ty jsou pro zákazníky k dispozici nejen v Praze (Praha-Letňany, Praha-Karlín), nýbrž i v Brně, v Plzni a Ostravě. Showroom Supellex je perfektním místem pro výběr podlahové krytiny pro celý váš dům. Věříme, že je perfektním místem k úvahám o vaší podlahové krytině.

(Komerční prezentace)

Proč navštívit showroom podlahových krytin v Praze (a nejen tam)?

Showroom Supellex je místem, kde si podlahovou krytinu nejen vyberete, nýbrž budete mít možnost se o ní i poradit s řadou odborníků. Hledáte nejvhodnější typ podlahy? Zajímá vás její náročnost na údržbu či pokládku? Řešíte už jen pokládku? V podlahovém showroomu vás čeká velký výběr podlahových krytin včetně poradenství a dalšího příslušenství. Návštěva showroomu je prvním krokem k vaší vysněné podlaze. Po výběru si vaši podlahu můžete přímo odvést. Podlahové centrum v Praze Letňanech má u sebe k dispozici i velkosklad.

Showroomy podlahových krytin Supellex jsou pro zákazníky k dispozici nejen v Praze (Praha-Letňany, Praha-Karlín), nýbrž i v Brně, v Plzni a Ostravě. (Zdroj: Supellex)

Showroom Supellex je určen pro profesionály v oboru i  pro běžné spotřebitele, kteří si chtějí podlahu položit sami, jen zvažují ten nejvhodnější výběr. Ne vždy je lehké orientovat se na trhu s tak nepřeberným množstvím podlahových produktů. Supellex to ví, a proto kromě podlahových krytin nabízí i odbornou pomoc. Návštěvníci Supellexu proto nemusí odcházet jen s nakoupeným materiálem, nýbrž i s řadou užitečných informací, které posunou jejich projekt zase o kus dále.

Supellex není jen prodejcem podlahových krytin

Proč vybírat podlahy od společnosti Supellex? Možná protože zastřešuje kvalitu a obrovský výběr podlahových krytin od těch nejlepších výrobců. Supellex podlahami žije a ve své nabídce má opravdové skvosty od výrobců, jako jsou Gerflor, EGGER, IVC, Wineo®, Fatra Napajedla a další. Z kolekcí si lze vybrat krásné podlahy DESIGNline, Gerflor DESIGNART, IVC Spirit a mnoho dalšího.

A protože podlaha není jen o konkrétní podlahové krytině, nabízí společnost Supellex i všechnu tu potřebnou podporu kolem. Pod svým logem soustřeďuje nejen řadu skvělých výrobců podlah, nýbrž i odborníky přes pokládku podlahových krytin, dále velmi rozšířenou nabídku příslušenství, jako jsou lepidla, podložky a lišty. Supellex ví, že pokládka podlahové krytiny musí být komplexní. Jedině tak můžete být s podlahou spokojení celý život. Právě díky Supellexu můžete mít vy, jakožto zákazník hledající správnou podlahu opravdu velké nároky na podlahovou krytinu. Můžete chtít výhodnou cenu a zároveň krásný design, který není podmíněn sníženou odolností. Zkrátka a dobře meze a hranice svému hledání nenastavujte. Naopak mějte na svou podlahu opravdu velké nároky!

Jaké podlahy jsou teď nejoblíbenější?

Co se podlahových krytin týče, existuje jich spousta. Vybrat si můžete dřevěné podlahy, laminátové podlahy, podlahy plovoucí nebo pevně spojené s podkladem, vinylové podlahy, korkové podlahy... ale které jsou nejoblíbenější? Můžeme říct, že dlouhodobě na předních příčkách se drží vinylové podlahy, které mají co nabídnout, např. novinku na trhu – rigidní vinylové podlahy Gerflor Designart Rigid.  Jsou designově krásné, odolné, kvalitní, vhodné pro podlahové vytápění, nabízejí snadnou údržbu a hlavně s vámi zůstanou už celý život.

Výhody vinylových podlah

Velkou výhodou vinylových podlah je skutečnost, že je seženete v obrovské škále designového provedení. Vinylové podlahy mohou imitovat kámen, korek i dřevo. Proto jimi můžete vybavit celý váš dům, aniž byste se cítili nějak ochuzeni co se jednodruhovosti týče.

K předním výhodám vinylu patří odolnost proti zátěži a poškození. Vinyl je vhodný i do vlhkých prostor, a proto s přehledem může ozdobit vaši koupelnu. Vinyl je příjemný pro našlapování, pokud by vám ale přece jenom byla na nohy zima, není problém umístit pod něj i podlahové topení. Vinylové podlahy nabízejí i snadnou údržbu. Zkrátka a dobře jsou topem v nabídce.

Supellex – svět podlah s.r.o. (Zdroj: Supellex)

V neposlední řadě jsou vinylové podlahy přehlídkou moderních technologií a pracovních postupů, které dodávají podlahovému materiálu unikátní vlastnosti - zpevňují ho, odhlučňují, zajišťují komfort našlapování, posilují jeho voděodolnost.

Více na: Svetpodlah.cz/kontakty

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem