Architekti, projektanti, developeři, podlaháři a další obchodní partneři společnosti Kratochvíl parket profi mohou navštívit showroomy KPP v Praze a v Brně sami a kdykoli. Opravňuje je k tomu VIP karta KPP PARTNERS CARD, která jim odemkne showroomy přesně ve chvíli, kdy se to hodí jim, nehledě na otvírací dobu – třeba i v neděli o půlnoci.

(KOMERČNÍ PREZENTACE)

Dosud mohli obchodní partneři neomezeně navštěvovat brněnský showroom KPP v Moravanech u Brna (Bohunická cesta 1/328), nyní tedy získali tuto možnost i v rámci Prahy v showroomu v Horních Počernicích (Praha 9, Vlastibořská 4, P3 Logistic Park). KPP Partners Cards  jsou hodnoceny velmi pozitivně a jsou i často využívány, jak podlaháři či prodejci podlah, tak zejména architekty nebo developery,“ hodnotí nadstandardní službu ing. Petr Kratochvíl, ředitel společnosti KPP, a pokračuje: „Showroom je ideálním místem pro prezentaci již vybrané podlahy nebo naopak ve fázích, kdy se klient teprve rozhoduje o výběru konkrétní podlahy do svého projektu. Velké množství vzorků vystavených v XXL formátech poskytne reálnou ukázku zejména v případě dřevěných podlah, kdy může vyniknout přirozená krása dřeva, jako jsou suky, kolíky, struktura, ale i vůně dřeva, což pak usnadní klientovi volbu.“

KPP showroom Horní Počernice (Zdroj: KPP)

Společnost KPP dováží ekologické krytiny s certifikáty

Společnost KPP je výhradním dovozcem a distributorem špičkových švédských dřevěných podlah Kährs, mj. zastupuje i švýcarského výrobce parket Bauwerk, značku německých laminátových, vinylových a ekologických podlah WINEO či belgickou značku tkaných vinylů 2tec2. Kromě výše zmíněných nabídka KPP zahrnuje i kompletní sortiment dřevěných, laminátových a vinylových podlah privátní značky 1FLOOR. Nově k nám společnost KPP začala dovážet i ekologické krytiny z přírodních minerálů SPC Arbiton. A právě segment zdravých podlah je důležitou součástí sortimentu KPP, všechny dovážené krytiny mají ty nejdůležitější certifikáty o zdravotní nezávadnosti, jako je německý Blue Angel  či francouzský certifikát měřící emise Émissions dans l’air intérieur, třída A+.

KPP showroom Moravany u Brna (Zdroj: KPP)

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem