Do Vánoc zbývá méně než měsíc a vánoční nákupy nabírají na obrátkách. Pokud chcete na dárcích nějakou tu korunu ušetřit, je ideální nakoupit v rámci akce Black Friday. Podívali jsme se proto do obchodu Mobil Pohotovost a vybrali ty nejzajímavější kousky, kterými můžete ozdobit váš interiér a nejen to.

(KOMERČNÍ PREZENTACE)

Moderní klasika

Reproduktor Marshall Stanmore II (Zdroj: Mobil Pohotovost)Styl společnosti Marshall je pověstný a pokud hledáte klasický vzhled s perfektními inovacemi, je pro vás tato společnost jako stvořená. Jestliže doma rádi posloucháte hudbu, podívejte se na nádherné reproduktory, které zároveň skvěle hrají.

Model Stanmore II je nejvšestrannější reproduktor v řadě Marshall a je ideální pro jakoukoli místnost. Díky pokročilým komponentám vytváří čistý a přesný zvuk na nejvyšší úrovni. Díky třem barevným provedením zapadne do každého interiéru.

Reproduktor Marshall Stanmore II pořídíte za akčních 6 490 Kč (běžná cena je 8 990 Kč).

Reproduktor Marshall Tufton (Zdroj: Mobil Pohotovost)Reproduktor Tufton vám nabídne více než 20 hodin přehrávání na jedno nabití. Nabízí vodotěsnost, horní panel pro ovládání výšky, hlasitosti a basů a nejnovější technologii Bluetooth.

Reproduktor Marshall Tufton bude váš místo 9 990 Kč za 7 190 Kč.

Buďte připravení na party!

Reproduktor JBL PartyBox 200 (Zdroj: Mobil Pohotovost)Hledáte reproduktor, který skvěle hraje a umí i světelnou show? Pak rozhodně musíte mít PartyBox 200! K dispozici je světelný režim pro každou náladu, perfektní výkon a možnost připojit mikrofon nebo kytaru.

Reproduktor JBL PartyBox 200 pořídíte za akční cenu 6 999 Kč (běžně za 9 990 Kč).

Reproduktor JBL Xtreme 2 (Zdroj: Mobil Pohotovost)Milovníky venkovních radovánek potěšíme také. Reproduktor Xtreme 2 můžete vzít na pláž nebo k bazénu, aniž byste museli mít obavy z deště, polití nebo snad dokonce spadnutí do vody. Pro reproduktor totiž není žádný problém si užít párty nejen u bazénu, ale i přímo v něm!

Reproduktor JBL Xtreme 2 nyní koupíte za 4 999 Kč (běžná cena je 6 790 Kč).

Malý, co do velikosti, velký, pokud jde o zábavu

Reproduktor Sony (SRS-XB22) (Zdroj: Mobil Pohotovost)Rozjeďte večírek s reproduktorem Sony a pokračujte klidně venku nebo u vody. Funkce EXTRA BASS™, režim ŽIVÉ HUDBY a párty osvětlení vytváří dokonalý přenosný hudební festival.

Reproduktor Sony (SRS-XB22) ve třech barvách bude váš místo 2 699 Kč za 1 599 Kč.

Vyladěný design Bang & Olufsen

Pokud si přejete reproduktor, který je kompaktní, ale svou velikostí neztrácí na výkonu, sáhněte po modelu BeoPlay A1. Společnost Bang & Olufsen si potrpí na precizní a prémiové zpracování, proto všechny jejich produkty zaujmou okolí a vás doslova očarují.

Ačkoli se reproduktor BeoPlay A1 vejde do dlaně, nabízí špičkový výkon 2x140 W, který poskytne dokonale čistý zvuk.

Reproduktor Bang & Olufsen BeoPlay A1 (Zdroj: Mobil Pohotovost)

Reproduktor Bang & Olufsen BeoPlay A1 nabízí mnoho barevných provedení a lákavou cenu 4 390 Kč.

Rychlé obnovení vzduchu v interiéru

Čistička vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier Pro (Zdroj: Mobil Pohotovost)Chcete-li svou domácnost obohatit o produkt, který skvěle vypadá a zároveň se postará o vaše zdraví, doporučujeme čističku vzduchu od Xiaomi.

Mi Air Purifier Pro pokryje prostor až 60 m², je vybavena novým OLED displejem a vysoce přesným laserovým senzorem částic. Čistička vzduchu má navíc světelný senzor, proto jakmile jdete večer spát, světelný senzor automaticky zaznamená změnu okolního světla a nastaví jas a tmavost displeje tak, aby vás při spánku nic nerušilo.

Čistička vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier Pro je nyní v akci za 5 390 Kč a vy tak ušetříte 1 600 Kč.

Flexibilní a jednoduché čistění

Robotický vysavač Xiaomi Roborock S5 (Zdroj: Mobil Pohotovost)A jestliže jste znaveni úklidem, ušetřete čas a energii robotickým pomocníkem Xiaomi Roborock S5.

Tento vysavač je výjimečný možností mokrého čistění, vedle luxování máte tak vyřešeno i vytírání. V módu mokrého vysávání dokáže Roborock Sweep pracovat 45 až 60 minut a vyčistí přibližně 125 metrů čtverečních, což bohatě stačí na jeden běžný byt nebo dům. Vysavač můžete ovládat pomocí aplikace v mobilním telefonu, pro úklid tak už vůbec nemusíte zvedat z postele.

Robotický vysavač Xiaomi Roborock S5 zakoupíte za akčních 9 990 Kč (běžná cena je 14 490 Kč).

A to není zdaleka vše! Kompletní přehled produktů od Mobil Pohotovosti za akční ceny Black Friday najdete zde.

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem