Společnost HELUZ cihlářský průmysl zve 7. 5. 2020 na webinář s odborníkem, který byl u zrodu nové malty SIDI, Ing. Pavlem Heinrichem, produktovým manažerem společnosti. V dnešní době se vyrábějí skvělé, ušlechtilé materiály, ale problém spočívá v tom, že se kvalita výrobku nepotkává s kvalitou realizace na stavbách. 

(Komerční prezentace)

Smyslem práce vývojového týmu společnosti HELUZ bylo vyvinout materiál, který by se snadno nanášel na broušené cihly a zároveň byl předem připravený. Povíme vám, co bylo potřeba vyřešit při vývoji malty nové koncepce (materiálové vlastnosti, vlastnosti zdiva z broušených cihel HELUZ). Dozvíte se, co je důležité z pohledu navrhování zdiva z cihel HELUZ a jak je nová malta spolehlivá z pohledu realizace.

Společnost HELUZ cihlářský průmysl zve 7. 5. 2020 na webinář s odborníkem, který byl u zrodu nové malty SIDI, Ing. Pavlem Heinrichem, produktovým manažerem společnosti. V dnešní době se vyrábějí skvělé, ušlechtilé materiály, ale problém spočívá v tom, že se kvalita výrobku nepotkává s kvalitou realizace na stavbách. (Zdroj: HELUZ)

Co se dozvíte:

– vysvětlení, proč má malta ve zdivu význam a jaký;
– přehled technologií zdění cihel;
– vysvětlení, proč jít cestou HELUZ SIDI;
– materiálové vlastnosti a vlastnosti zdiva;
– kde najdou projektanti podklady pro navrhování;
– ukázky z realizace;
– informace, jak se k maltě dostat.

On-line přihlášku najdete zde.

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem