Myslíte si, že vybírat pergolu teď před zimou je hloupost? Je to přesně naopak, teď je ta nejvhodnější doba. Výroba a montáž kvalitní pergoly vyžaduje nějaký ten čas. A její výběr? Ten by měl probíhat v klidu a pohodě, ne na poslední chvíli. Ta pravá pergola je totiž na celý život. A pokud vlastníte chytré mobilní zařízení, s výběrem vám hravě a zásadně pomůže nová aplikace společnosti Sun System.

(KOMERČNÍ PREZENTACE)

„Chtěli jsme našim zákazníkům nabídnout maximální komfort a možnost vyzkoušet si různé typy pergol v různých provedeních přímo u nich doma,“ prozradil o nové aplikaci ředitel společnosti Sun System, pan Lukáš Mičo. „S možnostmi mobilních zařízení se nabízí velký prostor pro virtualizaci různých produktů. Jsme proto rádi, že Sun System následuje moderní trendy a mohli jsme se podílet na vývoji této jedinečné aplikace, které začínají používat ty nejprogresivnější firmy,“ doplňuje pak šéf týmu ENLI, s.r.o., který aplikaci vytvořil, Martin Uličný. Výsledná Sun System aplikace je první svého druhu u nás. Žádná jiná aplikace vám zatím s výběrem pergoly nepomůže.

Už nemusíte jen odhadovat, jaký model pergoly, barva a rozměry budou do vašeho exteriéru to pravé. Díky moderním technologiím si nyní můžete pergolu nejdříve vyzkoušet pomocí rozšířené reality. Speciální Sun System aplikace je určena pro chytré telefony, ale také pro tablety (Zdroj: Sun System)

Bavte se při výběru pergoly a vyzkoušejte různé kombinace

Už nemusíte jen odhadovat, jaký model pergoly, barva a rozměry budou do vašeho exteriéru to pravé. Díky moderním technologiím si nyní můžete pergolu nejdříve vyzkoušet pomocí rozšířené reality. Speciální Sun System aplikace je určena pro chytré telefony, ale také pro tablety (Zdroj: Sun System)A co aplikace všechno umí? Už nemusíte jen odhadovat, jaký model pergoly, barva a rozměry budou do vašeho exteriéru to pravé. Díky moderním technologiím si nyní můžete pergolu nejdříve vyzkoušet pomocí rozšířené reality. Speciální Sun System aplikace je určena pro chytré telefony, ale také pro tablety, a umožní vám vybrat si model pergoly, její rozměry a barvu, která se bude nejlépe hodit třeba k venkovním žaluziím vašeho domu. Jakmile budete mít vše vybráno, namíříte smartphone či tablet na zvolené místo u vašeho domu, nebo do prostoru vaší zahrady. Pergola se na displeji zařízení objeví v reálném prostoru. Výsledek tak uvidíte ihned a můžete snadno porovnat, jaký model pergoly se na zvoleném místě bude nejlépe vyjímat. Při výběru už pak nemůžete šlápnout vedle.

Objevte tu perfektní pergolu

Aplikace od firmy Sun System vám to jako první aplikace svého druhu u nás umožní. Získáte ji zdarma v AppStore pro zařízení od značky Apple i v Google Play pro mobilní telefony a tablety s operačním systémem Android. 

Už nemusíte jen odhadovat, jaký model pergoly, barva a rozměry budou do vašeho exteriéru to pravé. Díky moderním technologiím si nyní můžete pergolu nejdříve vyzkoušet pomocí rozšířené reality. Speciální Sun System aplikace je určena pro chytré telefony, ale také pro tablety (Zdroj: Sun System)

Aplikace vám umožní vybrat si z různých modelů pergol od Sun System. K dispozici je také široká nabídka barev a možnost zvolit si rozměry. Pak už vám nic nebude bránit, abyste pergolu zasadili do reálného prostředí na vašem pozemku.

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem