Se změnou ročního období přichází nové trendy v bydlení. Tým odborníků z HORNBACHU aktivně sleduje nejnovější vývoj z oblasti bytového vybavení a přináší čtyři aktuální trendy v bydlení pro podzim 2019. Nechte se inspirovat současnými barvami, vzory a doplňky, které přemění interiér na moderní domov.

(KOMERČNÍ PREZENTACE)

Pro letošní podzim jsou trendy v interiérovém designu tak různorodé, že si na své přijde každý – milovníci klasiky, minimalismu, elegance i divokosti. Mezi aktuální styly patří Get Together, Perfect Day, Urban Jungle a Wonderful Home,“ říká Tadeáš Tenkl, odborník ze Světa bydlení v projektových marketech Hornbach. Všechny barvy, materiály a doplňky lze sehnat v Hornbachu, barvy na stěny si můžete nechat namíchat v centru míchání barev tak, aby přesně odpovídaly vaší představě.

Get Together – domov v rovnováze

Že se protiklady přitahují? Někdy dokonce splynou v jeden celek. A vytvoří nesrovnatelnou atmosféru bydlení. „Studené materiály jako beton naráží na teplé, organické barvy a prvky zařízení jako kůži nebo měď,“ popisuje Tadeáš Tenkl z Hornbachu. Odstíny hnědé a okrové kontrastují s různými stupni šedi. Společně působí jako uzemnění prostoru.

Get Together (Zdroj: Hornbach)

Co je pro tento trend charakteristické:

V interiéru se dokonale kombinuje tvrdost s měkkostí, světlost s tmavostí, chlad s teplem. Tyto kontrasty vytváří pohodlí s absolutní rovnováhou. Díky jasnosti v místnosti vzniká klidná atmosféra.

Pro koho se tento trend hodí:

Get Together je harmonický styl zařízení, který ví, jak pohodlné prostředí dokáže vytvářet kombinace protikladů. Je dokonalý pro všechny, kteří chtějí doma rovnováhu.

Perfect Day – prostor k nadechnutí

Jak vypadá dokonalý den? Světle a přátelsky. Taková jsou také pravidla pro tento individuální styl s nádechem Skandinávie. „Decentní barvy, přírodní materiály a jasné tvary vytváří kombinaci, která rozvíjí prostor a dává možnost se nadechnout. Osobní detaily na přesně tom správném místě dělají z prostoru místo, kam se chcete vracet,“ vysvětluje Tadeáš Tenkl.

Perfect Day (Zdroj: Hornbach)

Co je pro tento trend charakteristické:

Světlé barvy v interiéru a jasné tvary vytváří pocit klidu se zaměřením jen na to podstatné. Perfect Day představuje umění vše sladit dokonale. Důležitá je vyrovnanost, umění najít ve všem tu správnou míru.

Pro koho se tento trend hodí:

Perfect Day je decentní a přesto individuální styl zařízení. Je vhodný pro každého, kdo si chce doma vydechnout a pořádně se nadechnout.

Urban Jungle – domov jako dobíječ energie

Venku, nebo uvnitř? Možné je přece obojí. Z balkónu se stane díky kobercům a polštářům obývací pokoj, obývací pokoj díky palmám a vertikálním zahradám zelenou oázou s rostlinami. „Směr udávají výrazné barvy a kontrasty, které nabíjí místnost energií. V kombinaci s všudypřítomnými rostlinami se prostor stane přírodním zásobníkem energie,“ říká odborník z Hornbachu.

Urban Jungle (Zdroj: Hornbach)

Co je pro tento trend charakteristické:

Pro tento styl je charakteristická hloubka díky výrazným odstínům zelené, benzínové a modré. Divoké kombinace materiálů a struktur působí ryze energicky a dynamicky. Rostliny v každém koutě oslavují život a přírodu.  

Pro koho se tento trend hodí:

Urban Jungle je dynamický styl zařízení plný života. Je dokonalý pro všechny, kteří chtějí doma čerpat maximální energii.

Wonderful Home – elegantní útulnost

Tmavý samet, kůže, srst – a mezi tím se blýská trocha mosazi: tento trend je plný. Plný materiálů a výrazných barev, které přechází téměř do černé. Díky tomu získá prostor kýženou těžkost a elegantní komfort. „Nejdůležitějšími doplňky jsou dobře umístěné světelné zdroje, které rozzařují hloubky a vytahují z nich jejich barevnost,“ vysvětluje Tadeáš Tenkl z Hornbachu.

Wonderful Home (Zdroj: Hornbach)

Co je pro tento styl charakteristické:

Světelné zdroje vytváří dokonalé napětí mezi světlem a tmou. Interiér působí stabilně díky hlubokým, uklidňujícím barevným odstínům. Silný koncept barev a materiálů celkově působí výrazně a sebevědomě.

Pro koho se tento trend hodí:

Wonderful Home je výrazný, sebevědomý styl zařízení. Je dokonalý pro všechny, kteří vědí, co chtějí a na čem jsou.

Více informací na: Hornbach.cz/svetbydleni

Přidejte se k nám na Facebooku – Facebook.com/HornbachCZ

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem