Společnost VELUX Česká republika představí na letošním stavebním veletrhu FOR ARCH dálkově ovládané střešní okno s panoramatickým výhledem a dvě designové novinky – střešní okno s černým vnitřním rámem a kolekci zatemňujících rolet Colour by You. Vedle nových produktů bude samozřejmě k vidění také kompletní portfolio střešních oken a stínicích doplňků. Veletrh se koná ve dnech 17. až 21. září 2019 na výstavišti PVA EXPO PRAHA a nabídku společnosti VELUX naleznete v hale 3 na stánku číslo 3A16.

(KOMERČNÍ PREZENTACE)

Expozice zdůrazní význam propojení domova s přírodou, dostatku přirozeného světla a čerstvého vzduchu. Zaměří se na bungalov jako preferovaný typ rodinného domu a ukáže řešení VELUX zasazená přímo do střechy, tak aby si návštěvníci z veletrhu odnesli skutečný zážitek. Na stánku vyrostou dva „domky“ s nízkým sklonem střechy, jeden s otevřeným vazníkovým krovem a druhý se zaklopeným. „Přítomní odborníci budou odpovídat na všechny otázky týkající se zdravého bydlení i výrobků VELUX. Poradí třeba s dodatečnou elektrifikací oken nebo vysvětlí, jak pomocí smartphonu ovládat systém inteligentního řízení zdravého vnitřního prostředí VELUX ACTIVE with NETATMO, který loni na veletrhu FOR ARCH získal cenu Grand Prix,“ zve k návštěvě stánku Klára Bukolská, hlavní architektka společnosti VELUX.

Společnost VELUX Česká republika představí na letošním stavebním veletrhu FOR ARCH dálkově ovládané střešní okno s panoramatickým výhledem a dvě designové novinky – střešní okno s černým vnitřním rámem a kolekci zatemňujících rolet Colour by You. Vedle nových produktů bude samozřejmě k vidění také kompletní portfolio střešních oken a stínicích doplňků. Veletrh se koná ve dnech 17. až 21. září 2019 na výstavišti PVA EXPO PRAHA a nabídku společnosti VELUX naleznete v hale 3 na stánku číslo 3A16. (Zdroj: VELUX)

Letos VELUX hlásí do soutěže Grand Prix nové výklopně-kyvné střešní okno VELUX INTEGRA® GPU, které v sobě spojuje dokonalé pohodlí a panoramatický výhled. Dálkově ovládané okno v bílém bezúdržbovém provedení je vybavené dešťovým senzorem a může se snadno zapojit do systému VELUX ACTIVE.

Další novinka GGU Black reaguje na rostoucí trend černých oken a je ideálním řešením pro zákazníky, kteří do interiéru hledají eleganci černého kontrastu. Také střešní okno GGU Black patří do exkluzivní řady VELUX Premium, má rám v bezúdržbovém provedení a nízkoenergetické bezpečné trojsklo s redukcí venkovního hluku, samočistící vrstvou a vrstvou proti rosení venkovního skla.

V zóně stínicí techniky se návštěvníci seznámí mj. s novou kolekcí zcela zatemňujících rolet Colour by You. Pro vnitřní stínicí doplňky platí, že by měly co nejlépe ladit s interiérem, což tato kolekce dokonale splňuje. Ze škály neuvěřitelných 1800 barevných odstínů si vybere opravdu každý.

VELUX nabízí nejen výrobky, ale také nadstandardní poradenské služby. Dokazuje to i rozšířením služeb přímo na veletrhu FOR ARCH. Návštěvníkům budou poprvé k dispozici architekti VELUX, mohou si s nimi sjednat individuální schůzky a konzultovat své stavební záměry a projekty. Registrace na konzultaci je možná na webové stránce Velux.cz/forarch. Zájemci si mohou na stánku vyzkoušet také virtuální realitu nebo simulátor denního osvětlení a inspirovat se, jak přivést do interiéru více denního světla a čerstvý vzduch.

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem