10. ročník veletrhu FOR PASIV (9. 2. — 11. 2. 2023 na výstavišti PVA EXPO Praha) se i letos zaměří na nízkoenergetické, pasivní a nulové budovy. Stavební systémy Ytong, Silka a Multipor jsou pro tyto stavby ideálním řešením, a tak na veletrhu nebude ani letos chybět naše expozice.

Veletrh je určen pro firmy věnující se projektovému a rozpočtovému oboru, výstavbě a rekonstrukcím, dodávce stavebních materiálů a technického vybavení budov, diagnostice, auditům, financování a poradenství, ale také široké veřejnosti, která řeší úspory energií v novém bydlení.

Zájem o energeticky úsporné bydlení je v posledních letech v centru pozornosti odborné i laické veřejnosti

Ukázal to i loňský souběh veletrhů FOR PASIV, FOR WOOD a FOR THERM, na němž přibližně dvě stovky vystavovatelů pokryly svými expozicemi plochu 12 000 čtverečních metrů v halách výstaviště PVA EXPO PRAHA. Nejnovější technologie a aktuální trendy z oblasti nízkoenergetického bydlení přilákaly loni do Letňan více než 19 tisíc návštěvníků z řad profesionálů i široké veřejnosti. Vzhledem k tomu, že tento veletržní trojlístek přinese i letos to nejlepší a nejnovější z oboru nízkoenergetických, pasivních a nulových staveb a vytápění, lze opět očekávat velký zájem o nabídku vystavovatelských firem.

V oblasti pasivních domů má významné místo mezi výrobci stavebních materiálů společnost Xella

Kompletní stavební systém Ytong, vápenopískové tvárnice Silka a minerální zateplení Multipor jsou základní „surovinou" pro moderní pasivní domy, které plně respektují současné požadavky nejen na energetickou úspornost, ale i na soudobou architekturu, efektivitu výstavby nebo kvalitu vnitřního prostředí.

Návštěvníci stánku Xella si budou moc prohlédnout a konzultovat s našimi technickými poradci různé skladby zdiva podle toho, jakou energetickou úsporu od svého budoucího domu očekávají. Společnost Xella bude také na fragmentech prezentovat kompletní stavební systém Ytong, Silka, Multipor a jejich použití. Během veletrhu je připravena i prodejní akce, kde budoucí stavebník rodinného domu může získat paletu příčkovek Ytong za 1 Kč nebo 4 pytle vnitřní tepelněizolační omítky za stejnou cenu.

Tým společnosti Xella se těší na setkání na naší expozici na únorovém veletrhu FOR PASIV 2023 v hale 2, expozice A13.

Zdroj: Xella

logo MessengerPoslat Messengerem