Milí čtenáři, je nám potěšením pozvat vás jako hlavní porotu do dalšího, tentokrát 26. ročníku naší tradiční čtenářské ankety o nejlepší český rodinný dům. Vaše hlasy rozhodnou o tom, který z nich získá ocenění Dům roku 2021. Budete vybírat z realizací staveb uveřejněných v našem časopise Můj dům v průběhu roku 2020.

V letošním ročníku jsou soutěžící stavby rozděleny do kategorie Domy se zastavěnou plochou do 150 m2 (je jich celkem 12 a jsou označeny soutěžními kódy D1 až D12) a kategorie Domy se zastavěnou plochou nad 150 m2 (těch je 21 a jsou označeny soutěžními kódy N1 až N21). Vzhledem k čím dál většímu zájmu o přestavby a úpravy starších budov jsme v letošním roce poprvé zařadili kategorii Rekonstrukce a můžete vybírat celkem z 15 staveb (jsou označeny soutěžními kódy R1 až R15).

Za nimi pak v katalogové části časopisu představujeme domy, které do naší soutěže přihlásili dodavatelé typových a individuálních domů a projektů. Jsou označené kódy K001 - K097 a i z nich vyberte svého favorita, kterého nám pošlete v rámci SMS zprávy. Vaše SMS bude zařazena do slosování o ceny. 

Představení nominovaných domů:

▶  Domy do 150 m2  ◀

▶  Domy nad 150 m2  ◀

▶  Rekonstrukce  ◀

▶  Katalogové domy: Zděné konstrukce  ◀

▶  Katalogové domy: Masivní konstrukce  ◀

▶  Katalogové domy: Montované konstrukce  ◀

▶  Katalogové domy: Projekční kanceláře  ◀


Součástí soutěže je i hodnocení odborné poroty, které vždy přináší zajímavé srovnání pohledu odborníků a laické veřejnosti. V letošním roce budou odbornou porotu tvořit kromě členů redakce také architekti Michal Kunc a David kraus.

Věříme, že i letos oceníte titulem Dům roku ty nejzdařilejší domy. Těšíme se na vaše hlasy!

Hlasujte pro DŮM ROKU 2021 a vyhrajte!

Jak na to?
Zvolte svůj tip v každé kategorii a jejich soutěžní kódy nám zašlete přes SMS zprávu na číslo 771 124 111 nejpozději do 25. 1. 2021. Vzor SMS zprávy: DUM ROKU D01 N02 R03 K04 (čísla upravte podle vaší volby).

V rámci každé soutěžní kategorie bude vyhlášen vítěz, titul Dům roku 2021 získá stavba s nejvyšším počtem hlasů. Cena SMS odpovídá vašemu tarifu.

Jaké ceny jsou ve hře? 
Deset vylosovaných hlasujících získá poukazy v hodnotě 500 Kč na zajímavé knihy z nakladatelství Grada podle vlastního výběru O výhře budete informováni prostřednictvím SMS.

Informace o tom, které domy byly oceněny a kdo z čtenářů vyhrál poukaz na knihy, budou zveřejněny na našem webu a v časopise Můj dům č. 3/2021, který vychází 25. 2. 2021.


Redakce časopisu Můj dům

logo MessengerPoslat Messengerem