Přinášíme vám 3 tipy, jak mít příjemnou a moderní koupelnu i za 10 let. Využijte nových trendů pro rok 2021 tak, aby vám sloužily hned několik sezón!

1. Žlutá a šedá – barvy roku 2021

Podle společnosti Pantone, která každý rok vydává barvu pro nadcházející rok, bude rok 2021 ve znamení žluté a šedé. Jasně žlutá barva symbolizuje světlo a štěstí, šedá má naopak vyvolávat pocit jistoty. Jak s nimi naložit v interiéru?

Šedá barva patří mezi věčné odstíny. Té se trendy v interiérech příliš netýkají. Proto když vyberete nábytek v šedých tónech, máte vystaráno. Do menších koupelen zvolte světlejší šedou, která přirozeně zvětšuje prostor.

A kam se žlutou? Na ručníky, předložky nebo dekorace. Pokud ji zvolíte jako doplňkovou barvu, nemusí vás mrzet, že příští rok bude trendy opět jiná barva.

2. Relax v koupelně

Vytvořte si z koupelny vlastní lázně. Na vlnu odpočinku se naladíte v uklizené koupelně a s příjemným osvětlením. Proto při rozmístění světel v koupelně myslete nejen na hlavní světlo před zrcadlem, ale také i na menší bodové osvětlení jednotlivých částí nebo možnost ztlumení hlavního světla.

Kromě hlavního světla a bodovek rozmístěných po prostoru máte další možnost, jak do koupelny přivést světlo – koupelnové galerky se zrcadlem a osvětlením pojmou nespočet kosmetických drobností a v koupelně vytvoří příjemné světlo, které oceníte především při líčení.

3. Minimalismus a organizovanost

Abyste si užili v koupelně každou chvilku a myšlenkami neodbíhali k to-do listu, vytvořte si z prostoru klidné místo. Využijte trendu minimalismu a veškerou kosmetiku i prostředky na mytí koupelny schovejte za dvířka a do šuplíků koupelnových skříněk. Velice oblíbené jsou také vysoké skříně, které ukrývají koš na prádlo.

Na mycí prostředky, zásobu šamponů a další lahvičky se skvěle hodí skříňky pod umyvadlo. Díky vysokým zásuvkám sem snadno umístíte i vysokou lahev s aviváží. Skříňky navíc zamaskují sifon pod umyvadlem. A koupelna bude vypadat krásně.

Umyvadlová skříňka PROJECT SZZ2 70 v úpravě Bílá lesk pro umyvadlo Laufen Pro S 70

Kde hledat inspiraci?

O nových trendech i věčné klasice si můžete popovídat v koupelnových studiích po celé republice nebo jít přímo k výrobci. Česká firma, která se specializuje pouze na koupelnový nábytek, Dřevojas, pravidelně píše o novinkách z oboru i o tipech pro zákazníky na svém blogu.

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem