V posledních letech jsou čím dál větším trendem obklady do kuchyní z kaleného tvrzeného skla. Skleněné obklady v kuchyních mají velkou řadu nesporných výhod. Jednou největších těchto výhod je výborná omyvatelnost povrchu. Sklo je absolutně neporézní, takže samotná údržba je naprostou hračkou.

Další výhodou je i velmi dobrá stálost barev a materiálu. Sklo se ani za desítky let prostě nezmění a bude stále hladké a ve stejné barvě. Do kuchyní se vždy, díky svým vlastnostem používá tvrzené bezpečnostní sklo. Vysoká tepelná odolnost je důležitá vlastnost, kterou ocení každá hospodyňka dodá Vám klid a jistotu, že se sklo nepoškodí ani za plynovou varnou deskou. Kalené sklo má i velmi vysokou mechanickou odolnost a houževnatost.

Skleněné obklady od společnosti Barevná skla

Skleněné obklady od společnosti Barevná skla

Skleněný obklad v libovolné barvě

Firma barevná skla je nyní na trhu se skleněnými obklady naprostou jedničkou a udává směr, kterým ji následují ostatní výrobci. Skleněný obklad si dnes zákazník může dopřát takřka v libovolné barvě. Dnes barevná paleta již není omezena zákazník může vybírat z několika vzorníků nebo si přinese vlastní vzorek sám. Další možností jsou i obklady z fotografického skla. Každý si může vybrat libovolný motiv nebo fotografii, kterou na obkladu bude mít. Sklo s fototiskem utvoří z Vaší kuchyně naprostý originál a vtiskne Vaší kuchyni punc atraktivity.

Firma barevná skla má i svoji vzorkovou prodejnu kde Vám rádi poradí a vše doporučí zkušení odborníci. Pokud chcete pozvednout design Vaší kuchyně zvolte skleněný obklad od firmy barevná skla.

Kontakt

www.barevnaskla.cz

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem