Elegantní puristický design vycházející z tradice a stylu 60. let doprovázený kvalitními materiály a nekomplikovanou funkčností, to jsou přední atributy nové ucelené koupelnové kolekce STRADA od společnosti Ideal Standard.

Baterie StradaInspiraci slavným obdobím prozrazuje citlivá hra s kontrastem mezi masivními a subtilními částmi umyvadel. Díky tomu jsou umyvadla STRADA nejen plně funkční, ale i estetická a představují ideální spojení pohledové atraktivity a vysoké užitné hodnoty. Kolekce STRADA nabízí umyvadla v základních šířkách od 50 do 120 cm a součástí kolekce jsou také umyvadla na desku (50 i 60 cm).

Program je doplněn obdélníkovými zápustnými umyvadly určenými pro montáž na i pod desku. Koupelnové vybavení STRADA zahrnuje samozřejmě i široký výběr vodovodních baterií, nábytku, sprchových vaniček, van a koupelnových doplňků. Kolekce uspokojí i ty nejnáročnější požadavky uživatelů.

Vanová baterie Strada, ruční sprcha Idealrain CubePřísné geometrické tvary příjemně kontrastují s měkkými barevnými odstíny nábytku a navozují skutečně příjemný vizuální efekt. Pocity na jedné straně jsou však doplněny veškerou dostupnou moderní technologií, která vede k dokonalé funkčnosti a samozřejmě také úsporám vody a energií.

Mimořádně estetické jsou například úzkoprofilové sprchové vaničky STRADA s důmyslným odpadovým systémem s krytem z nerez oceli. Nejvyšší kvalitu nabízí také koupelnový nábytek včetně 4 povrchových provedení a špičkové kvality pojezdů.

Další informace naleznete na www.idealstandard.cz.

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem