Moderní doba s sebou přináší stále promyšlenější a inovativnější technologie, které pronikají i do našich domácností. Výjimkou přitom není ani koupelnové vybavení. Pokrokové technologie pak pomáhají z koupelny vytvořit nejen příjemné relaxační prostředí, ale mohou mít pozitivní vliv na čistotu, osobní hygienu a zdraví. Příkladem jsou chytré toalety s bidetovou sprškou značky Laufen, WC Cleanet Riva a Navia.

(KOMERČNÍ PREZENTACE)

Klozety s bidetovou sprškou značky Laufen, Cleanet Riva a Cleanet Navia vnáší do každé koupelny absolutní pohodlí a vysoký stupeň hygieny. Nejmodernější technologie jsou ukryty uvnitř designové keramiky, díky čemuž toalety působí velmi esteticky. Vedle toho ale uživateli nabízí maximální hygienu prostřednictvím integrované bidetové spršky s mnoha funkcemi, která může napomoci i prevenci některých zdravotních problémů. Její ovládání je navíc velmi jednoduché a intuitivní pomocí otočného tlačítka na boční straně toalety. Další funkce a nastavení pak lze obsluhovat pomocí dálkového ovladače nebo aplikace.

WC Cleanet Navia s bidetovou sprškou nabízí řadu pokročilých funkcí a jednoduché ovládání (Zdroj: Laufen)

WC Cleanet Riva – toaleta nejvyšší švýcarské kvality

Toaleta Cleanet Riva vnáší do koupelny pohodlí a maximální důraz na hygienu (Zdroj: Laufen)Toaleta Cleanet Riva je revoluční švýcarskou toaletou se zabudovanou bidetovou sprškou. Za jejím designem stojí Peter Wirz, který se při návrhu WC Cleanet Riva řídil vizí čisté jednoduchosti. Podle jeho slov zákazníci netouží po toaletě, která by připomínala stroj, ale po klasické toaletě s nejlepšími dostupnými technologiemi. A přesně tyto požadavky Cleanet Riva dokonale splňuje.

Toaleta nabízí pestrou škálu pokrokových funkcí sprchování s intuitivním ovládáním pomocí nerezového tlačítka nebo dálkového ovládání. Její výhodou je také využití vícestupňové hygienické koncepce. Snadná údržba a hygiena je umožněna díky uzavřenému keramickému tělesu se skrytým přívodem vody, povrchové úpravě LCC zabraňující usazování nečistot, absenci oplachového kruhu a v neposlední řadě důkladnému čištění trysky před a po každém použití.

WC Cleanet Navia – novinka mezi toaletami s bidetovou sprškou

WC Cleanet Navia s bidetovou sprškou nabízí řadu pokročilých funkcí a jednoduché ovládání (Zdroj: Laufen)Novinka značky Laufen, Cleanet Navia se zabudovanou bidetovou sprškou, zaujme svým nadčasovým designem, snadným ovládáním a kompaktními rozměry. Její velkou výhodou jsou nejmodernější technologie v kombinaci s jednoduchým použitím a ovládáním prostřednictvím osvědčeného bočního tlačítka. Toaleta má navíc i mobilní aplikaci, jež umožňuje přístup hned několika uživatelům ke všem funkcím, které společnost Laufen už dříve vyvinula pro WC Cleanet Riva.

Toalety Cleanet Riva i Cleanet Navia se zabudovanou bidetovou sprškou, ale i další produkty společnosti Laufen jsou k vidění v pražské Prague Gallery – Art of Bathrooms v blízkosti náměstí I. P. Pavlova.

Laufen.czLaufen-cleanet.cz

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem