Vánoční shon a balení dárků je každoroční rituál doprovázející blížící se Vánoce. O obalu dárku přemýšlí každý. Někdo to vyřeší balicím papírem, který je rok od roku dražší a méně kvalitní a někdo vymýšlí jiné způsoby.

Dárková krabiceInternetový obchod s obalovým materiálem Paketo.cz přichází s nabídkou levných dárkových krabic, krabiček nebo pukaček z kartonu a hladké lepenky. Nabídka je dělaná opravdu pro každého. Najdete zde obyčejné krabice v přírodní hnědé nebo bílé barvě, ale i barevné a perleťové provedení. Novinkou jsou nyní krabičky se vzorem na víku. Vypadají velmi vkusně a jsou vhodné pro všechny typy slavnostních příležitostí. Nejen k Vánocům.

Potřebujete zabalit víno pro firemní zákazníky a partnery?

Dárková krabiceNení problém. Vybírat můžete z několika druhů krabic a odnosek na víno. Pokud budete chtít zabalit s vínem také sklenice, je pro Vás určena krabice na víno s vnitřní vložkou na skleničky v provedení dno a víko.

Luxusnější krabičky na menší předměty jsou vyrobeny z velmi elegantního perleťového papíru v barvách červené a stříbrné a zlaté. Krabičky na hodinky, drobné dárky, dárkové pukačky neboli čočky, všechny tyto typy v několika rozměrových řadách si můžete zakoupit nejen na balení vánočních dárků.

Dárkové krabicePokud si nevyberete z nabízených rozměrů, dokážou vám odborníci na www.paketo.cz vyrobit krabičku přímo na míru vašemu produktu. Stačí je kontaktovat na bezplatné zelené lince 800 990 100. Ochotně vám poradí a nabídnou řešení na zakázku.

A co další druhy dárkových obalů?

Přebaly na poukazyKrabice na košile, krabice na výslužky nebo papírové tašky. I tyto druhy obalů na Paketo.cz najdete. Na výběr je mnoho druhů a barev. Vybere si každý. Ceny jsou více nežli příznivé. Při větších odběrech získává každý zákazník množstevní slevy, což se vyplatí zejména firmám a zásilkovým obchodům. Nakoupit ve velkém se zde opravdu vyplatí.

Dárková krabička s potiskemTím samozřejmě nabídka obalových materiálů Paketo.cz nekončí. Sháníte poštovní krabice? Zasíláte zboží poštou? Určitě by se vám mohla hodit bublinková fólie, která tlumí nárazy a tím chrání přepravované zboží. Nebo lepicí pásky či dřevitá vlna, která je levnější variantou fixace. Její použití je jak funkční, tak dekorační. V krabici s průhledným víkem působí dřevitá vlna velmi vzhledně a má i ochrannou funkci zboží.

Pokud hledáte širokou nabídku se skvělým servisem a odborníky na svém místě, jste na pravé adrese. Na Paketo.cz se Vám nákup jistě vyplatí.

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem