Pokud milujete wellness, jistě jste už zkusili saunování. Tato relaxační metoda využívá příznivé účinky opakovaného střídání přehřátí těla na 39 °C a rychlého zchlazení. Mírná zátěž, kterou toto střídání teplot organismu přináší, působí pozitivně na imunitu, posiluje obranyschopnost, podporuje oběhový systém a snižuje únavu svalstva. Termoterapie působí blahodárně nejen na tělo, ale také na psychiku. Pravidelné saunování přináší kromě zdravotních benefitů také skvělou relaxaci.

(KOMERČNÍ PREZENTACE)

Abyste si tuto relaxaci mohli dopřát pravidelně, nemusíte nutně navštěvovat drahá wellness centra. Saunování se můžete oddávat i v pohodlí domova nebo na chalupě. Stačí, když si pořídíte infrasaunu. Má oproti klasické sauně mnoho výhod – praktických i ekonomických.

Jednou z největších výhod infrasauny je prostorová nenáročnost – můžete ji umístit i do velmi malého prostoru. Pokud máte malý byt, anebo si chcete dopřát saunování i v průběhu pobytu na chalupě, infrasauna pro jednu nebo dvě osoby je pro vás jasná volba. Nejmenší modely se vejdou i do garsonky. Pokud máte v bytě či na chalupě k dispozici prostor o velikosti 90 x 90 cm, infrasaunu pro jednu osobu tam můžete zprovoznit v průběhu několika hodin. Na model pro dva vám stačí prostor o velikosti 120 x 105 cm.

Potěší vás také to, že infrasauna nevyžaduje stavební úpravy ani složitou montáž.  Zprovoznění v bytě zvládnou dvě manuálně zručné osoby během 90 minut. K uvedení do provozu stačí běžná elektrická přípojka na 230V.

Další velkou výhodou infrasauny je energetická úspornost. Náklady na jeden saunovací cyklus v infrasauně jsou finančně srovnatelné s použitím napařovací žehličky. Můžete tedy posilovat imunitu prakticky každý den bez toho, aby vaše relaxace narušila rodinný rozpočet. Provoz domácí infrasauny je ve srovnání s náklady na vstupné do wellness centra velmi úsporná záležitost. Pro představu – za energii na jeden půlhodinový saunovací cyklus v infrasauně pro dva zaplatíte zhruba 5 Kč. U infrasauny oceníte také nízké pořizovací náklady.

K zajímavým benefitům domácího saunování v infrasauně patří také zachování domácího hygienického prostředí bez zdravotních rizik, která hrozí při návštěvě veřejných saun. K nejvýznamnějším zdravotním benefitům patří podpora kardiovaskulárního systému, odstranění bolestí kloubů a svalů, redukce celulitidy, podpora léčby lupénky, akné a ekzémů. Hloubkové prohřátí v infrasauně prokrvuje tkáně, podporuje lymfatický systém a pomáhá celkové detoxikaci organizmu. Infrasauna je vhodná i pro seniory, děti a osoby, pro které není vhodné saunování v klasické finské sauně.

Pro dokonalý požitek při relaxaci si k infrasauně můžete pořídit různé doplňky pro zvýšení pohodlí, jakými jsou například rošty, opěrky zad, podhlavníky, poličky na nápoje, věšáky na ručníky. Radost vám udělají i masážní pomůckypodložka na chodidla s otočnými válečky, masážní kartáč z bambusového dřeva s dlouhou rukojetí a masážní pás s dřevěnými kuličkami na masáž zad. Saunování vám zpříjemní i solné krystaly a peelingová aromatická mořská sůl. Ionizátor vzduchu, barevné osvětlení a MP3 přehrávač posune vaši relaxaci na ještě vyšší úroveň.

Pokud si chcete užívat pravidelnou relaxaci a detoxikaci v pohodlí domova, navštivte Sauna Centrum Marimex, kde si můžete infrasaunu podle svých představ nejen vybrat, ale také vyzkoušet.

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem