Na český trh vstupuje nová služba Super Soused, která je určena široké veřejnosti a všem zručným řemeslníkům a kutilům, kteří si chtějí přivydělat tím, co mají rádi a baví je to. Super Soused je zároveň řešením pro všechny, kteří potřebují pomoc. Služba byla představena v rámci stavebního veletrhu FOR ARCH v Praze.

Domácí práce vyřeší Super SousedSlužba Super Soused jako první propojuje nabídku a poptávku po drobných pracích v domácnosti a zároveň nabízí širokou škálu garancí jak pro zákazníky, tak i pro řemeslníky a kutily. Od navrtání poličky po položení plovoucí podlahy, od nastavení satelitu po zprovoznění internetu, od převozu nábytku po kompletní přestěhování, od posekání trávníku po vysázení záhonku, od žehlení až po generální úklid.

Po podrobném popsání svého požadavku se mu hlásí jednotliví řemeslníci a šikovné pomocnice. Zákazník si pak už jen vybere nejvýhodnější nabídku. Jedinou podmínkou pro obě strany je zaregistrovat se na portálu Super Soused.

Příjemný přivýdělek

„Naším cílem je propojit co nejvíce zručných řemeslníků a schopných lidí s těmi, kteří je v danou chvíli právě potřebují. Lidé už nemusí složitě vyhledávat mezi stovkami neznámých firem, jednoduše zadají úkol a pak si z nabídek šitých přímo na míru vyberou tu nejvýhodnější. Služba je založena na principu vyhledávání pomocníků z nejbližšího okolí, a proto jsme ji pojmenovali Super Soused,“ vysvětluje spoluzakladatel a investor projektu Lukáš Novák.

Super Soused přenese vesnickou blízkost do anonymního velkoměsta

„Plánujeme vytvořit soběstačnou a co možná nejširší komunitu sousedů, ve které každý najde, co hledá, a zároveň nabídne to, co mu jde nejlépe. Na malém městě se od sousedů vždy dozvíte, na koho osvědčeného se obrátit. To ve velkých městech není. Přitom v nich žije spousta lidí, kteří ve svém oboru vynikají, ale je pro ně těžké si své zákazníky najít. Zatím se orientujeme na Prahu a její okolí, ale postupně připravujeme rozšíření do dalších měst, a do budoucna i do okolních zemí,“ uvádí Lívia Palásthyová, autorka projektu.

Garance pro obě strany a konec dohadování s neochotnými řemeslníky

Super Soused jako první na trhu přináší propracovaný systém garancí. Obě strany si hned na začátku jasně dohodnou podmínky vykonané práce. Díky předem domluvené ceně odpadají případné dohady. Po odvedení práce zákazník svého pomocníka na portálu ohodnotí a ten naopak ohodnotí spolupráci se zákazníkem. Dobré hodnocení a zavedené jméno v projektu pro řemeslníky znamená více poptávek po jejich službách a pro zákazníky zase více nabídek. Zásadní roli hraje pro obě strany garance platby až po odvedení práce. Dobrovolník dostane zaplaceno až po vykonání úkolu a schválení kvality práce zákazníkem. Zároveň ale klient složí odměnu za práci vždy předem - řemeslníkům se tedy nemůže stát, že by při dodržení podmínek nedostali zaplaceno.

zdroj: www.supersoused.cz, foto: archiv

logo MessengerPoslat Messengerem