Máte vysoké náklady na topení? Vlhnou vám zdi? Pozorujete na stěnách tvorbu plísní? Cítíte ze stěn nepříjemný chlad? Řešením je ETERNAL IN Thermo.

Co všechno ETERNAL IN Thermo umí?

Snižuje náklady na vytápění a zvyšuje tepelnou pohodu v místnosti
Místnost s chladnějšími stěnami máme snahu vytápět na vyšší teplotu, abychom se v ní cítili dobře. Topíme tedy více a dráž. Stěny natřené barvou ETERNAL IN Thermo mají díky obsahu dutých skleněných mikrokuliček vyšší povrchovou teplotu a zlepšují tak tepelnou pohodu v místnosti a výrazně tak přispívají ke snížení nákladů na vytápění.

Zabraňuje kondenzaci vlhkosti na stěnách
Přesáhne-li vlhkost vzduchu uvnitř místnosti určitou mez, začne se tato vlhkost na nejstudenějších místech srážet. Zvýšením povrchové teploty stěn pomocí nátěru ETERNAL IN Thermo tomuto srážení vlhkosti zabráníte.

Zabraňuje tvorbě plísní
Plísně rostou ve vlhkém prostředí. Nátěrem barvou ETERNAL IN Thermo zvýšíte teplotu povrchu a zabráníte tak kondenzaci vlhkosti a tím i růstu plísní.

Snadno se aplikuje a opravuje
ETERNAL IN Thermo se velmi snadno nanáší malířskou štětkou nebo válečkem a nevyžaduje nutně realizaci odbornou firmou. ETERNAL IN Thermo je omyvatel- ný, vyznačuje se vysokou kryvostí a je možné jej tónovat do pastelových odstínů nebo lze přetřít běžným malířským nátěrem (doporučujeme ETERNAL IN plus). Termoizolační vlastnosti tím nebudou nijak narušeny.

Jak na to?
Všechny potřebné informace o tom, jak postupovat, spotřebě barvy, pomůckách, ale i nejbližší prodejně, naleznete na našich stránkách www.barvy-eternal.cz.

logo MessengerPoslat Messengerem