V dnešní době je trend používat v interiérech přírodní a kvalitní materiály. Obrovský comeback zažívá v posledních letech sklo. Ze skla se v dnešní době vyrábí nejen skleněné obklady a pracovní desky, ale také posuvné dveře, přepážky, sprchové kouty a obložení koupelen. Další využití může být na fasádách, schodech, stěnách, tomu všemu vévodí skla barevná. Proto jsme se na několik otázek zeptali Jana Sýkory, obchodního managera společnosti Barevná skla. Zodpovězením anketní otázky v článku navíc získáte slevový kupón na 500 Kč.

Interiérům vévodí barevná skla: získejte slevu 500 Kč

Je lepší použít v interiéru kalené nebo nekalené sklo?

Použití skleněných obkladů v koupelnách, spolu se skleněnými zástěnami sprchových koutu, tvoří materiálovou vyváženost a ucelenost.Stále častěji se setkáváme s tím, že lidé neznají rozdíl mezi kaleným a nekaleným sklem. My do interiérů našich zákazníků používáme zásadně sklo kalené (tvrzené). Například Lacobel do kuchyně díky své křehkosti vyloženě nepatří. Rozdíl není ve vzhledu, ale ve struktuře materiálu. Kalené sklo má velmi vysokou tepelnou i mechanickou odolnost a díky tomu jej můžete využívat i na hodně namáhaných místech v interiéru.

Děláte ze skla i pracovní desky do kuchyní a koupelen?

Pracovní desky z kaleného skla jsou v poslední době čím dál větší trend. Samozřejmě jsme na dost konzervativním trhu a spousta zákazníků má vůči sklu na pracovní desku předsudky. Bohužel zbytečně. Skleněné pracovní desky jsou v některých ohledech odolnější než pracovní desky z lamina i umělého kamene. Navíc pozvednou image Vaši kuchyně o třídu výš.

Před odpovědí na anketní otázku je nutné být zaregistrovaný a přihlášený na www.mujdum.cz. 

Zodpovězením anketní otázky níže posktytnete svůj email společnosti Barevná skla a získáte slevový kupon na montáž produktů firmy Barevná skla v hodnotě 500,- Kč.

Akce nelze kombinovat, platí pouze při přímém objednání koncového zákazníka v prodejnách do 31.12.2016.

- Družstevní ochoz 30 Praha 4

- Pražská 156 Brno Bosonohy.

Barevná skla

Jaký je dnes trend ve skleněných obkladech?

Stále je obrovský trend ve sklech jednobarevných. Naši zákazníci i partneři uvítali například naši flexibilitu ve vývoji jakýchkoliv barev na přání. Dnes jsme schopni dodat libovolnou barvu podle jakéhokoliv vzorku. Není problém namíchat barvu i podle papírového ubrousku nebo například vázy. Naše firma před několika lety přišla například se skleněnými prvky s fototiskem. A nyní již vyrábíme například skla s motivem mramoru, dekorem dřeva, nebo metalických a třpytkových povrchů. Samozřejmostí jsou i různá provedení včetně broušených ornamentů a matných provedení. Trend se sice postupně mění, ale důležité je přizpůsobovat se trhu a zjišťovat co je nového a co by mohl být trend v následujících měsících.

Společnost Barevná skla se zabývá výrobou a montáží interiérových skel zejména do kuchyní již déle jak 10 let. Čím dál tím častěji klienti žádají řešit i další prvky ze skla do interiérů. Filosofií společnosti je držet si stabilní tým s kvalitními lidmi. Firma tvoří neměnný tým více jak 7 let.

Jste schopni doladit barvu skla ke zbytku interiéru?

Naprosto bez problémů. Jsme na trhu dlouho a víme, co klienti chtějí.

Neopomenutelnou předností, kterou skleněné obklady kuchyně přináší, je rychlá, jednoduchá a čistá montáž.

Kde jinde v interiéru tvrzené sklo nejčastěji používáte?

Skleněné obklady do kuchyně elegantně zdobí ty interiéry, ve kterých jejich majitelé kladou důraz na vysokou praktičnost a dokonalý design.Obecně ze skla se dá udělat téměř cokoliv. Stále častěji obkládáme i koupelny a obývací pokoje. Hitem letošního roku jsou sprchové kouty na míru a skleněné posuvné dveře. Skleněné posuvné dveře vynikají zejména úsporou prostoru v interiéru. Lze je kombinovat například se skleněnými přepážkami ze stejného materiálu.

Může se zákazník podívat na vzorky než dojde na realizaci?

Máme pobočku v Praze i v Brně, kde je vystaveno více jak 300 odstínů. Naši technici rádi přivezou vzorový materiál k zákazníkovi domů. Snažíme se mít služby na vysoké úrovni a vycházet klientům maximálně vstříc.

Kontakt

www.barevnaskla.cz

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem