Vybíráte novou myčku? Ale nevyznáte se v široké nabídce různých typů a modelů? Nebojte se, nejste v tom sami. Investovat do koupě myčky se určitě vyplatí. Chcete si vybrat spotřebič, který přesně odpovídá vašim požadavkům, a zároveň perfektně zapadne do vaší kuchyně? V tom případě čtěte dál. V tomto článku se dozvíte, co všechno musíte zohlednit, abyste při svém výběru neudělali chybu.

(KOMERČNÍ PREZENTACE)

Základem správného výběru myčky na nádobí je svědomitá příprava

Myčku nevyberete během jedné návštěvy obchodu, ani si ji neobjednáte během pár minut přes internet. Uspěchat nákup jakéhokoliv spotřebiče se prostě nevyplácí. Dejte si na čas a nepodceňujte přípravu.

Vybíráte novou myčku? Ale nevyznáte se v široké nabídce různých typů a modelů? Nebojte se, nejste v tom sami. Investovat do koupě myčky se určitě vyplatí. Chcete si vybrat spotřebič, který přesně odpovídá vašim požadavkům, a zároveň perfektně zapadne do vaší kuchyně? V tom případě čtěte dál. V tomto článku se dozvíte, co všechno musíte zohlednit, abyste při svém výběru neudělali chybu. (Zdroj: Alza.cz)

Jak postupovat, abyste si vybrali ideální myčku

1. Začněte důkladnou inspekcí vaší kuchyně. Jste si jistí, že stačí jen myčku připojit? V moderních domácnostech se s připojením myčky počítá, ale není na škodu ujistit se, že tomu tak opravdu je. Pokud je váš dům či byt starší, budete muset vyřešit nejen přívod vody, ale také elektřiny. Pozor, myčka by měla být připojená k síti samostatně!

2. Rozmyslete si, zda chcete volně stojící model, nebo zabudovaný. Volně stojící myčky nabízejí flexibilitu, zatímco zabudované elegantně schováte za dveřním panelem, takže ani nepůjde poznat, že myčku máte. V tomto bodě je samozřejmě rozhodující velikost vaší kuchyně. Je nutné pečlivě změřit prostor, kde bude myčka stát. Měřte šířku, hloubku i výšku. Údaje si zapište a mějte je vždy po ruce. Pokud si výsledkem měření nejste jistí, nechte si poradit od zkušeného prodejce.

3. Výběr konkrétního modelu myčky. Tato část je časově nejnáročnější. V této fázi už máte jistotu, že máte myčku kam připojit a víte, jaký typ a velikost potřebujete. Výběr se vám malinko zúžil, nicméně musíte se rozhodnout pro určitý model a značku. Nechcete trávit hodiny brouzdáním po internetu nebo běháním po obchodech? Stanovte si priority. Co je pro vás rozhodující? Cena, kvalita, energetická třída, funkce, počet mycích programů, počet sad nádobí, hlučnost, design? Sepište si je na papír a pak už jen stačí použít filtry při vyhledávání, nebo požádat prodejce, aby vám na základě vašeho seznamu vybral vhodný spotřebič.

4. Pročtěte si recenze. Recenze můžou být užitečným vodítkem. Zkušenosti uživatelů vám leccos napoví o kvalitě spotřebiče a upozorní na nedostatky, které byste objevili až po koupi. Recenze na internetu berte ale s rezervou, ne všechny jsou pravdivé. Ideálně si přečtěte recenze z více zdrojů.

5. Nezapomeňte na drobné detaily! Máte děti? Pak by vás mělo zajímat, zda je myčka vybavena bezpečnostním zámkem. Velmi užitečná je také funkce Aquastop. Pokud dojde k nehodě, zabrání vytečení vody ven do bytu. Zaměřte se také na manipulaci s koši a šuplíky a ujistěte se, že se dají trny na talíře sklápět. Budete mít prostor na uložení objemných hrnců. Součástí myčky by měl být také košík na příbory.

Vybírejte s rozvahou a neuděláte chybu

Nákup myčky nádobí není věda. Stačí, když nic neuspěcháte. Myčka je skvělým pomocníkem, který umyje nádobí rychle, efektivně a úsporně. Pokud věnujete jejímu výběru dostatečnou pozornost, bude vám dobře sloužit dlouhá léta. 

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem