Při manipulaci a přepravě zboží je velmi důležitý konečný obal. To už všichni ti, kteří vlastní e-shopy, dobře ví a znají. Nejvíce používané obaly u internetových obchodů jsou obaly z kartonu nebo plastové neprůhledné obálky a bublinkové obálky.

Obálky se využívají hlavně při rozesílce textilu a drobných předmětů, které nejsou až zas tak choulostivé na poškození při manipulaci. Mají bezpečné uzavírání a jsou neprůhledné. Je ale spousta zboží, které potřebuje větší péči při balení. V této kategorii nastupují kartonové obaly a krabice. Kartonové obaly jsou upřednostňovány jak pro svoji lehkost, pevnost, tak hlavně nízké náklady na pořízení. Do kartonových krabic se balí téměř všechno. Základním cílem obalu je uchránit obsah proti poškození a rozbití.

Výběr kartonů z vlnité lepenky je velmi rozmanitý. Vždy je důležité vybírat krabici dle typu, povahy a technických vlastností zboží. Zvolit můžete velké pevné paletové boxy z 5ti nebo 7mi vrstvé vlnité lepenky nebo můžete použít menší krabičky z 3-vrtstvé lepenky. V technickém provedení krabice se také meze nekladou. Výrobci dokáží udělat takovou krabici, která ochrání a přepraví opravdu cokoli. Pro zvýšenou bezpečnost se hodí například poštovní kartonová krabice s vlepenou pěnovou výplní nebo fixací, chcete-li. Stabilitu a bezpečnost obsahu krabice zajistíte i pomocí dalšího balicího materiálu - fixačních balících materiálů a výplní, jako jsou fixační tělíska Flopak, dřevitá vlna nebo kartofix. Pak už se vaše zboží v krabici ani nehne.

Kartonové krabice s potiskem zaručí nejednomu e-shopu spolehlivý obal.Do většiny typů výše zmíněných krabic je vhodné v některých případech použít proložky. Právě ty se vyrábí z dvouvrstvé vlnité lepenky. K dostání je v rolích i arších. Jejich cena je velmi nízká, zato význam veliký. Díky své přizpůsobivosti se používají na prokládání zboží uvnitř obalu nebo mezi krabicemi.

Dejte svým krabicím trochu šťávy

A co design krabice? Kartonová krabice je sice ve většině případů pouze konečný obal, na kterém až zase tak moc nezáleží, ale nemusí to být přece vždy jen obyčejná hnědá nebo bílá vlnitá lepenka. No ne?

Široký výběr a téměř neomezené možnosti mají na www.paketo.cz. Dokážou vám vyrobit a potisknout téměř jakoukoli krabici na digitální tiskárně. S digitálním tiskem odpadají navíc náklady za drahé tiskové štočky a nasvícení síta. Takže úspora zde určitě je. Není problém si nechat vyrobit a potisknout krabici ani v rozměrech paletového euroboxu. Potisk může být jakýkoli, přesně dle vašeho motivu nebo pouze logo firmy na víko krabice? Nic není problém. Kvalita tisku je vysoká. Dá se srovnat s kvalitou fotografie. To už se vyplatí.

Kartonové krabice s potiskem zaručí nejednomu e-shopu spolehlivý obal.U každé lepenkové krabice se stále klade důraz na nosnost, pevnost a stabilitu při stohování. Proč ji tedy ještě nevyšperkovat potiskem?

Další typy krabic s potiskem můžou být stěhovací krabice, úložné kartonové krabice nebo další typy klopových krabic a krabiček nebo dárkových krabic a odnosek na vína.

Investovat do kvalitního obalu se vždy vyplatí.

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem