Věděli jste, že na sklo můžete natisknout jakýkoliv dekor či fotografii? Nebo, že sklo může propouštět světlo, ale je přitom neprůhledné? IZOS STUDIO, speciální divizi společnosti HELUZ IZOS, vznikla s jediným cílem: prozkoumat a maximálně využít designový potenciál skla.

V IZOS STUDIO věří, že sklo není jen materiál se skvělými tepelněizolačními či akustickými vlastnostmi, které se používá do oken. Je to médium, přes které můžeme promlouvat k duši prostoru, vnášet do něj světlo, vzdušnost a jedinečnou atmosféru. Sklo má tu neobyčejnou schopnost zároveň oddělovat a spojovat, chránit a otevírat, ukazovat a skrývat. Je symbolem moderní architektury a designu, klíčem k dosažení harmonie mezi interiérem a exteriérem, mezi člověkem a prostředím, ve kterém žijeme.

V našem studiu pracujeme s nejnovějšími technologiemi zpracování skla a přinášíme na trh inovativní řešení, která nejen že odpovídají současným trendům v designu, ale často je i předjímají. Naše služby jsou určeny jak architektům a designérům, tak i koncovým klientům, kteří chtějí svým projektům dodat neopakovatelný rozměr“ vysvětluje šéfdesignérka Andrea Stejskalová.

Zdroj: IZOS

Celý náš tým specialistů poskytují komplexní poradenství a podporu v každé fázi projektu – od prvotního nápadu a správné přípravy dat, přes výběr nejvhodnějšího typu skla, až po finální realizaci. Díky hlubokým znalostem v oblasti výroby skel a práci s designem dokážeme transformovat každou vizuální představu v realitu, která nadchne svou elegancí, funkčností a inovativností.“ Doplňuje Andrea Stejskalová.

Pojďte s námi objevit nekonečné možnosti, které sklo nabízí, a překračujte s námi hranice běžného vnímání prostoru. IZOS STUDIO je tu, aby pomohlo vašim vizím stát se skutečností a dopřeje vám vlastnit originální prvek ve vaší blízkosti.

Zdroj: IZOS

Unikátní digitální tisk

IZOS STUDIO dokazuje, že jakákoliv skleněná plocha se může stát uměleckým dílem. Platí to především při využití unikátní technologie digitálního tisku na sklo umožňujícího aplikovat na sklo libovolné motivy a barvy – od jednoduchých vzorů až po detailní celoplošný potisk s vaší oblíbenou fotografií či grafikou. A to vše s nezbytným zachováním průchodnosti světla. Pokud nemáte potřebné vybavení k tvorbě podkladů postarají se o vyprecizování tiskových podkladů potřebných pro dokonalou kvalitu v rozlišení 4K a 1440 DPI až do rozměrů 2400 × 4100 mm. Ale ani tato plocha skla pro dekor není omezující. Sklo se dá napojovat, a tak grafika může donekonečna plynout, horizontálně i vertikálně dokud vám nedojde prostor. Organické keramické barvy se při vysoké teplotě zakalí přímo do skla, takže se nemusíte obávat poškrabání ano vlivu UV záření. Dekor může klient zvolit z neustále se rozšiřující databáze.

Zdroj: IZOS

Ornamentní skla pro jedinečnost vašeho interiéru

Přejete si dělicí stěnu, příčku nebo dveře, které se stanou nepřehlédnutelným elementem vašeho bytu nebo kanceláře? Určitě tedy věnujte pozornost ornamentním sklům IZOS nabízejících velkou škálu dekorů, od průhledných po mléčné, s různou mírou průhlednosti podle konkrétních požadavků. Struktura skla může být řešena ve florálních motivech, přísně geometricky nebo naopak ryze abstraktně s maximálním prostorem k fantazii.

Ornamentní sklo skvěle kombinuje požadavek na dostatek světla, ale zároveň zachování určité míry soukromí.

Zdroj: IZOS

Bez kompromisů

Esencí elegance je čiré interiérové sklo IZOS INDOOR tvořené jednoduchými skly Float upravenými tvrzením, vrstvením nebo tepelným zpevněním. Tato řada je určená pro řešení veškerých skleněných ploch uvnitř domu i okolo něj. Můžete s nimi realizovat prosklené dveře, posuvnou stěnu, ale například také designový nábytek na míru nebo saunu. Skla IZOS INDOOR splňují nejnáročnější požadavky na bezpečnost a kvalitu zpracování, takže je můžeme s klidem využít i pro zábradlí, pochozí plochy ve stropech nebo jako schodišťové stupně.

Nechte svůj projekt zazářit a využijte prostřednictvím IZOS STUDIO nekonečné možnosti kreativity, kterou vám sklo poskytuje.

 

www.izos.cz

logo MessengerPoslat Messengerem