Rok od roku jsou letní teploty vyšší. Zatímco někomu to může vyhovovat, zbytek touží po příjemném vzduchu, hlavně doma. Ale jak toho dosáhnout, když často nepomůže ani větrání? Jednoduše – klimatizací.

Každý domov je jiný a každý z nás toužíme po jiném designu či funkcích. Svého společníka nejen na léto můžete nalézt v jedné ze tří následujících variant klimatizací.

Daikin Stylish, Perfera a Emura. Všechny s účinností A+++, všechny splňují podmínky pro dotace na klimatizace. Foto: Daikin

Daikin Stylish, Perfera a Emura. Všechny s účinností A+++, všechny splňují podmínky pro dotace na klimatizace. Foto: Daikin

 

Zlatá střední cesta

Klimatizační jednotka Daikin Stylish se zavděčí všem. Její funkční a elegantní design se zaoblenými rohy a štíhlými proporcemi je vhodný do jakéhokoliv interiéru, a navíc si lze vybrat hned ze čtyř barev – bílé, stříbrné, černé nebo černé dřevo.

Daikin Stylish je vybavena tichým ventilátorem, čidlem přítomnosti osob, funkcí čištění vzduchu a v režimu chlazení dosahuje účinnosti až A+++. 

Daikin Stylish v černé barvě může být zajímavým prvkem moderního interiéru např. v industriálním stylu. Foto: DaikinDaikin Stylish v černé barvě může být zajímavým prvkem moderního interiéru např. v industriálním stylu. Foto: Daikin

 

Zchladit v létě, zahřát v zimě

Splitová klimatizace Daikin Perfera je ideální volbou pro zajištění celoročního pohodlí. V létě chladí a v zimě topí s účinností A+++, tedy maximálně úsporně.

Zvolit si můžete buď klasickou nástěnnou jednotku Perfera FTXM-R, která má ze zmiňovaných 3 modelů klimatizací nejpříznivější cenu – pohybuje se kolem 36 000 Kč včetně DPH a montáže na jednu místnost, nebo jednotku parapetní Perfera FVXM-A, která má zase spoustu funkcí pro zimomřivce – například funkci ohřívání podlahy, která udrží vaše nohy vždy v teple nebo funkci Heat Boost pro rychlé vytopení interiéru.

Klimatizace Perfera FVXM-A dokáže s funkcí Heat Plus, která simuluje sálavé teplo, nahradit i krbová kamna. Foto: DaikinKlimatizace Perfera FVXM-A dokáže s funkcí Heat Plus, která simuluje sálavé teplo, nahradit i krbová kamna. Foto: Daikin

 

Pro mě luxus

Klimatizační jednotka Daikin Emura je díky svému krásnému designu naprosto nezapomenutelná. Zatímco obvyklé klimatizace mají rovné linie, Daikin Emura vyniká jedinečně zakřiveným, pohyblivým předním panelem. Její elegance zapadne do každého domova, kde si majitelé potrpí na určitý design a estetiku. Organické křivky nově nese i její dálkové ovládání, které je dostupné ve všech třech barvách klimatizační jednotky Daikin Emura – matně bílé, stříbrné a matně černé.

Nejen vzhled, ale i funkce Daikin Emura si zaslouží místo na vrcholu stupně vítězů. Je vybavena technologií Daikin Flash Streamer, která vám zajistí dokonalé čištění vzduchu. Díky inteligentnímu snímači teploty se nemusíte bát nachlazení, neboť kontroluje nejen teplotu vzduchu, ale i přítomnost osob v místnosti. Snímač pak dává jednotce vědět, kam nasměrovat proud vzduchu – tedy mimo osoby, nebo do části místnosti s nerovnoměrnou teplotou.

Daikin Emura lahodí oku. Se svým špičkovým designem je dokonce výhercem iF Design Award a Red Dot Design Award 2022. Foto: DaikinDaikin Emura lahodí oku. Se svým špičkovým designem je dokonce výhercem iF Design Award a Red Dot Design Award 2022. Foto: Daikin

 

logo MessengerPoslat Messengerem