Uklidňující, s nádechem starých časů a luxusu, přesně takové jsou kolekce koupelen Heritage.

(KOMERČNÍ PREZENTACE)

Pokud si vyberete sérii BLENHEIM, necháte se tak okouzlit klasickým a elegantním designem anglického apartmá, vyjadřujícím majestátní anglický barokní styl, inspirovaný palácem Blenheim v Oxfordshire. Série CLAVERTON je pro změnu jemně ženská a díky jemným a měkkým tvarům a nádherným křivkám vytváří velmi elegantní koupelnu. Pokud zatoužíte po jemných liniích s promyšleným designem a nesčetným množstvím kombinací, je odpovídající volbou série DORCHESTER, která jemně a kouzelně nabízí možnost sladit koupelnu s vašimi představami a vnést sofistikovanost a luxus do vašeho interiéru.

Uklidňující, s nádechem starých časů a luxusu, přesně takové jsou kolekce koupelen Heritage. Na fotografii série Dorchester (Zdroj: KOUPELNY PTÁČEK)

Milujete bohatství a opulentnost dávných dob? Máte prostornou koupelnu pro celou rodinu, anebo jen malou pro své soukromé využití? Pak mohou být volbou ikonické odvážné linie, inspirované známým britským architektem Edwardem Luytensem. Série GRANLEY poskytuje nadčasovost a monumentálnost každému prostoru.

Uklidňující, s nádechem starých časů a luxusu, přesně takové jsou kolekce koupelen Heritage. Na fotografii série Granley (Zdroj: KOUPELNY PTÁČEK)

Ať už se necháte unést jakýmkoliv směrem, výsledkem bude koupelna s vlastním příběhem a nesmazatelným puncem historie. K dodáni exkluzivně v síti koupelnových studií Ptáček.

Koupelny-ptacek.cz

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem