Moderní obkladové materiály, jako jsou mozaiky, sklo, kámen a velké formáty dlažeb, dávají tvůrcům interiérů do rukou možnosti, které jsme si dříve neuměli představit. Konečná podoba koupelny či kuchyně však závisí i na šikovných rukou řemeslníka a na výrobcích, kterými současné „trendy“ obklady a dlažby lepí a spáruje.

Ceresit a moderní obkladové materiály dají vaší koupelně krásu i praktičnost.Krásné nebo praktické? Dnes už to není ani v koupelně neřešitelné dilema. Pokud budete preferovat špičkové materiály pro lepení a spárování a promyšlená systémová řešení, bude vaše koupelna dokonale krásná a svoji krásu si udrží po mnoho let. Stavební chemie Ceresit je ideálním řešením, protože nabízí ucelenou řadu výrobků z oblasti penetrací, hydroizolací, lepicích malt, spárovacích hmot a silikonů, které při správném provedení garantují dlouhodobou životnost, bezproblémový provoz a perfektní vzhled Vašeho interiéru.

Pomocí penetrace připravíme podklad před následnou úpravou povrchové vrstvy. Špičkový penetrační nátěr by měl zpevnit povrch, snížit jeho nasákavost a zvýšit přilnavost. A právě takovým je hloubkový penetrační nátěr Ceresit CT 17, který účinkuje hloubkově, je paropropustný a lze jej použít na všechny nasákavé podklady, jako omítky, betony, sádrové, anhydritové a pórobetonové podklady, dřevovláknité desky a sádrokarton.

Ceresit a moderní obkladové materiály dají vaší koupelně krásu i praktičnost.Při lepení obkladů či dlažby v koupelně je základem dokonalá ochrana před vlhkostí. Prosakující voda totiž může poškozovat samotnou stěnu zdi nebo podlahu. Navíc výsledná barevnost použité spárovací hmoty může být na vlhkém podkladu jiná než na suchém materiálu! Ceresit boduje i v této oblasti a na trh uvádí nové výrobky - sortiment těsnících a izolačních prvků Ceresit loni rozšířily nové těsnicí pásy, prvky a manžety, které se používají ve spojení se zavedenou jednosložkovou hydroizolací Ceresit CL 51.

Při pokládkách mramoru a desek z přírodního kamene je volbou jistoty a kvality bílá lepicí malta Ceresit CM 15 Marble. Tato malta spolehlivě zabraňuje probarvení mramoru, mozaiky a přírodního kamene, je voděodolná a je vhodná i pro podlahy s podlahových vytápěním.

Ceresit a moderní obkladové materiály dají vaší koupelně krásu i praktičnost.Při výběru lepicí malty neuděláte chybu s Ceresit CM 22 Mega Format Flexible – ta lepí obklady a dlažby s plochou > 1 m2. Malta má jedinečné vlastnosti, které lepení velkých formátů umožňují a výrazně jej usnadňují. Samotné lepicí malty Ceresit jsou špičkové produkty a na jejich vlastnosti se může zákazník vždy plně spolehnout.

Pro lepení mozaik ze skla, keramiky i kameniny je ideální bílá flexibilní lepicí malta Ceresit CM 25. Je vhodná pro použití v interiéru i exteriéru a díky rychlému nárůstu pevnosti je tato malta vhodným produktem i pro lepení obkladů a dlažeb při provádění oprav, rekonstrukcí a všude tam, kde je vyžadován rychlý postup prací.

Ceresit a moderní obkladové materiály dají vaší koupelně krásu i praktičnost.Účinné prostředky proti plísním nabízí spárovací hmoty a silikony Ceresit s recepturou MicroProtect. Nejpoužívanějším produktem z řady je spárovací hmota Ceresit CE 40 Aquastatic. Díky zvýšené hydrofobizaci, označované jako efekt Aquastatic, se kapky vody udržují na povrchu spárovací hmoty a nevsakují se do její struktury. Navíc díky Trojité ochraně MicroProtect – originální receptuře kombinující tří účinné biocidní látky - zabraňuje usazování plísňových spor ve spárách a chrání spárovací hmotu před napadením plísněmi, houbami a jinými nežádoucími mikroorganismy.

Ochranou proti plísním to však zdaleka nekončí. Pro Ceresit CE 40 Aquastatic vždy platí: Jeden produkt, trojitá výhoda. To, co odlišuje tuto spárovací hmotu od jiných výrobků stejné kategorie, jsou tři velmi důležité vlastnosti – jednoduchá aplikace a zpracování, optimální čistota a ochrana proti výkvětům a probarvení a díky vyztužení vlákny i zvýšení pevnosti a flexibility. Spárovací hmota Ceresit CE 40 je nabízena ve 29 barevných odstínech, které účinně odolávají probarvení. Výhodou pro zákazníka je i barevné sladění se sanitárními silikonem Ceresit CS 25 MicroProtect, určeným pro vyplnění dilatačních a přechodových spár.

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem