Pokud jde o vysavače, většina spotřebitelů vyžaduje spolehlivé výsledky čištění a snadné používání. Značka Bosch nyní rozšiřuje svoji nabídku tyčových aku vysavačů o nový model Serie | 6 Unlimited, který slibuje maximální flexibilitu, pohodlí a efektivitu. Tyto spotřebiče jsou ideálními domácími pomocníky, kteří se rychle a jednoduše postarají o každodenní čistotu.

(KOMERČNÍ PREZENTACE)

Snadné čištění, i na těžko přístupných místech

Nový vysavač Unlimited zaujme nejen chytrým systémem baterií, ale také mimořádně snadnou obsluhou, a to díky svým menším rozměrům a nízké hmotnosti. Vysavač váží pouhých 2,3 kg, samostatná rukojeť pak dokonce 1,4 kg. Úzký tvar spotřebiče usnadňuje každodenní čištění i špatně dostupných míst, jako je například prostor za chladničkou. Speciální příslušenství umožňuje rychlé a jednoduché čištění například vnitřního prostoru auta nebo pohovek, ale i citlivých povrchů. Vysavač Unlimited si perfektně poradí se vším – od čalounění židlí nebo stolů, přes koberce až po strop. Pro majitele domácích mazlíčků je navíc k dispozici model se speciálním rotujícím kartáčem, který domácnost spolehlivě zbaví i těžko odstranitelných zvířecích chlupů.

Bosch vysavač Unlimited BCS61BAT2 (Zdroj: Bosch)

Vždy k dispozici díky vyměnitelným dobíjecím bateriím

Bosch vysavač Unlimited Serie 6 využití baterie (Zdroj: Bosch)Udržet domácnost neustále v čistotě není snadné. Právě proto spotřebitelé oceňují multifunkční tyčové aku vysavače. Jsou vždy po ruce a nabízí praktickou flexibilitu. Ale omezená výdrž baterie byla často překážkou, když chtěli například vyčistit celý dům najednou. Tři nové modely Bosch z řady Unlimited mají k dispozici druhou baterii a rychlonabíječku, dobu provozu tak můžete kdykoli prodloužit dle potřeby. Jakmile se jedna baterie vybije, okamžitě ji vyměníte za plně nabitou. Baterie k novým vysavačům Unlimited jsou součástí osvědčeného systému Bosch Power for ALL (18V). Baterie jsou kompatibilní s více než 20 produkty z kategorií elektrického a zahradního nářadí značky Bosch.

Silný čisticí výkon na všech podlahových plochách

Bosch vysavač Unlimited BCS612KA2 (Zdroj: Bosch)Nový vysavač Bosch Unlimited boří mýty o tom, že aku vysavače nedosahují dostatečného výkonu. Novinka se chlubí nejnovější bezkartáčovou technologií motoru – kompaktní motor DigitalSpin má dokonale koordinované aerodynamické lopatky rotoru a poskytuje výkon 200 W a až 65 000 otáček za minutu. Navíc je lehký a má dlouhou životnost. Praktická podlahová hubice a kartáč  AllFloor Power zaručují perfektní výsledky péče o podlahy a důkladné vyčištění každého povrchu. Pro odolné nečistoty je možné využít turbo mód. Příslušenství zahrnuje podle konkrétního modelu dále kartáč na nábytek a hubici na čalounění, XXL hubici na čalounění, hubici na matrace nebo dlouhou ohebnou hubici na spáry.

Snadná údržba a čištění

Filtr a zásobník na prach je možné jednoduše vyjmout a vysypat, aniž byste se museli potýkat s oblaky prachu. Obě části rozebraného filtru stačí oklepat o okraj koše, nemusíte nic umývat ani sušit. Také kartáč lze jednoduše uvolnit, vyjmout a zbavit nečistot. Nepotřebujete k tomu žádné další nástroje. 

Špičková německá kvalita

Bosch vysavač Unlimited Serie 6 vyrobeno v Německu (Zdroj: Bosch)Řada vysavačů Bosch Unlimited byla vyvinuta a vyrábí se v Německu. Špičkovou kvalitu a perfektní výsledky čištění aku vysavačů Bosch ocenila i německá spotřebitelská organizace Stiftung Warentest. V červnu 2019 se na prvním místě testování umístil model Unlimited Serie | 8.

Nové vysavače Bosch Unlimited Serie | 6 jsou na našem trhu k dispozici od října 2019 v sedmi provedeních, která se liší počtem aku baterií (1 nebo 2) a příslušenstvím.

Bosch vysavač Unlimited Serie 6 (Zdroj: Bosch)

Nový vysavač Bosch Unlimited Serie | 6 – lehký, kompaktní a flexibilní

  • Jednoduché používání díky kompaktnímu a odlehčenému designu
  • Vždy po ruce: dobíjecí baterie lze měnit a vysávat tak dlouho, jak potřebujete
  • Systém Power for ALL: 18V baterie je kompatibilní s produkty z řady Bosch Home & Garden
  • Vyrobeno v Německu: Vysoké standardy kvality a striktní postupy testování zaručují špičkovou kvalitu a dlouhou trvanlivost spotřebičů
  • Efektivní čištění: Kartáč AllFloor Power a kompaktní motor DigitalSpin zajišťují perfektní čistotu jakéhokoli povrchu

Více na Bosch-home.com/cz

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem