Společnost GROHE rozšiřuje svůj sortiment kuchyňských dřezů o kompozitní dřezy v barevných provedeních Granite Black (černá) a Granite Grey (šedá), které tvoří dokonalou kombinaci PerfectMatch s vodovodními bateriemi s chromovou povrchovou úpravou, povrchem SuperSteel a kolekcí GROHE Kitchen Colors.

(KOMERČNÍ PREZENTACE)

Tyto moderní kompozitní dřezy nenechávají nic náhodě a jejich jedinečné vlastnosti přesvědčí i profesionály. 

GROHE Kitchen Colors – Brushed Warm Sunset (Zdroj: GROHE)Povrch odolá teplotám až 280 °C a díky jeho naprosté odolnosti vůči poškrábání jej nemohou poškodit dokonce ani ostré nože při přípravě jídla. Díky snadnému čištění dřezy zajišťují pohodlné mytí nádobí a vzhledem k velkorysé velikosti dřezu v něm lze snadno umývat i skutečně velké hrnce a nádoby. Protihluková izolace GROHE Whisper redukuje hlasitost zvuků, které vznikají při manipulaci s nádobím nebo odtékání vody, na minimum. Kompozitní dřezy jsou k dispozici s jedním, jedním a půl nebo dvěma sektory a s odtokem nebo bez něj. Díky modelům se standardní montáží a verzemi pro hloubkovou instalaci si tato produktová řada najde své místo v každé kuchyni. 

Stejně jako u nerezových dřezů GROHE vyrobených ze slitin AISI 304 a AISI 316 jsou nové kompozitní dřezy vybaveny několika předvrtanými otvory na vodovodní baterii a rychlomontážním systémem GROHE QuickFix pro mimořádně rychlou a efektivní instalaci bez potřeby speciálního nářadí. Všechny dřezy z portfolia značky GROHE mají  5letou záruku.

Grohe kitchen sinks (Zdroj: GROHE)

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem