Společnost Laufen v letošním roce přišla s několika novinkami a zaměřila se vedle designu především na vysokou funkčnost produktů a udržitelnost v koupelně. Inovativního vylepšení se dočkala technologie SaphirKeramik, která je využita ve zcela nové kolekci The New Classic od Marcela Wanderse. Další novinkou je designově i technologicky vyspělý klozet Cleanet Navia s bidetovou sprškou. Nově byly rozšířeny série Sonar, Kartell by Laufen, Val nebo INO. Veškeré novinky jsou k vidění v showroomu Prague Gallery – Art of Bathrooms v Praze, v blízkosti náměstí I. P. Pavlova.

(KOMERČNÍ PREZENTACE)

SaphirKeramik, revoluce v keramice

Společnost Laufen představila vylepšenou technologii SaphirKeramik, která má srovnatelnou pevnost s ocelí a dvakrát větší tvrdost než klasická skelná keramika. Tento materiál je využit ve zcela nové kolekci The New Classic od Marcela Wanderse (Zdroj: Laufen)Společnost vyvinula nové možnosti pro technologii SaphirKeramik, jedné z nejpůsobivějších koupelnových inovací posledních let. Tento velice tenký a zároveň odolný materiál způsobil revoluci v oblasti koupelnového designu.

Laufen nyní pracuje už se čtvrtou generací materiálu SaphirKeramik, která představuje zcela nové možnosti tohoto materiálu. Po zdokonalení průmyslového procesu výroby SaphirKeramik je švýcarská společnost schopna nabídnout nová vylepšení pro umyvadla, například dvojité umyvadlo ve velikosti jednoduchého umyvadla se zabudovaným vodním přepadem nebo volně stojící umyvadla. Vznikají tak nové nápady, které jsou s běžnou keramikou zkrátka nemyslitelné.

The New Classic – tenkostěnná keramika i designové baterie

Společnost Laufen představila vylepšenou technologii SaphirKeramik, která má srovnatelnou pevnost s ocelí a dvakrát větší tvrdost než klasická skelná keramika. Tento materiál je využit ve zcela nové kolekci The New Classic od Marcela Wanderse (Zdroj: Laufen)The New Classic je nová koupelnová řada od Laufenu, která pracuje s čtvrtou generací SaphirKeramik. Každý kus z kolekce spojuje talent designéra Marcela Wanderse a jeho kreativitu se špičkovými materiály společnosti Laufen. Řada The New Classic obsahuje umyvadla, umyvadlové mísy, toalety, bidet, vanu, vodovodní baterie, zrcadla a další příslušenství včetně nábytku. Kolekce vyhrála ocenění iF Design Award 2019 za dokonalou kombinaci estetiky a funkčnosti.

Sérii doplňují i vodovodní baterie, ve kterých nachází Marcel Wanders dokonalou rovnováhu mezi inovativním designem a ztělesněním rozličných životních stylů. Doslova vezme uživatele na cestu do minulosti. Tento všestranný a technologicky vylepšený sortiment pokryje požadavky jakékoliv koupelny.

Cleanet Navia

Vyspělý sprchový klozet Cleanet Navia (Zdroj: Laufen)Společnost Laufen také staví na úspěchu svých sprchových toalet. Nový klozet Cleanet Navia se zabudovanou bidetovou sprškou se zaměřuje na uživatelské výhody a na udržení efektivního uživatelského rozhraní.

Jde o čistě švýcarský produkt, který zaujme svou celokapotovanou konstrukcí z kvalitní keramiky. Veškeré technologie jsou zabudované do keramického střepu a výsledkem je estetický produkt s maximálně funkční technologií, který se hodí do každé koupelny. Cleanet Navia je vybavený osvědčeným a intuitivním konceptem obsluhy s postranním ovladačem se základními funkcemi. Toaleta má navíc i mobilní aplikaci, která je intuitivní na ovládání.

Hygiena je pro novinku Cleanet Navia vším. Toaleta se snadno čistí díky konstrukci bez oplachového kruhu, povrch keramiky má hygienickou úpravu LCC. Vyměnitelná tryska, která je zapuštěná, se před každým použitím i po něm sama důkladně očistí.

Laufen.cz

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem