Podle průzkumu, který si nechala vypracovat firma Ideal Standard, popularita relaxace prostřednictvím sprchování neustále roste a to i v českých zemích. Čas, kdy voda zvolna stéká po hlavě a těle, přináší lidem příjemný pocit a uklidnění. Tyto poznatky proto inspirovaly výrobce k vývoji hlavice ruční sprchy a hlavové sprchy Idealrain Cube.

Autorem návrhu je německé studio ARTEFAKT, které spojilo minimalistický design s vysokou funkčností. Výsledkem je několik modelů s moderním ultraplochým designem. Lehká ruční sprcha s profilem 36 mm a jemně zaobleným obdélníkovým tvarem poskytuje široký rozsah proudu vody. Inovativní technologie Cool Body zabraňuje přehřívání povrchu držadla sprchy. Kolekce Idealrain však byla navržena tak, aby rovněž pomáhala snížit spotřebu vody pomocí omezovače toku, který však lze i jednoduše odstranit.

Sprchové příslušenství Idealrain Cube - hlavová a ruční sprchaZ běžných 18 litrů nabízí Idealrain průtok 8 litrů za minutu! Kolekce Idealrain poskytuje samozřejmě uživateli především komfort sprchování v podobě vlahé dešťové přeháňky, kterou můžete pohybem palce změnit na tropický déšť nebo masážní proud. V kolekci nechybí samozřejmě i příslušenství.

Elegantní úsporné baterie = STRADA

Pokud chceme šetřit vodou, ale také mít v koupelně baterie, které budou 100% funkční, a navíc budou velmi dobře vypadat, je tu nová kolekce armatur STRADA. Na první pohled tato kolekce vyniká moderním, ale současně klasickým designem navrženým v puristickém stylu. Čistota linií těchto baterií bude bez problémů ladit jakékoliv koupelně. Důležitá je však i důmyslná funkčnost. STRADA byla vybavena zcela novým inovovaným perlátorem, který je nastavitelný, což znamená, že lze velmi jednoduše ovládat úhel proudu vody dle vašich preferencí, velikosti a tvaru umyvadla.

Stačí jen natočit destičku perlátoru do správné polohy (nastavení lze provádět v úhlu 30° ±10°). Každá umyvadlová baterie je navíc vybavena omezovačem průtoku vody, který snižuje spotřebu vody na 5l/min aniž by ovlivnil vaše pohodlí. Používání vodovodních baterií Strada lze výrazně snížit roční účet za vodu a energie. V nabídce kolekce STRADA nechybí jak umyvadlové baterie, tak bidetové, vanové, sprchové a to i v podomítkovém provedení.

Podrobnosti lze nalézt na www.idealstandard.cz.

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem