V moderních interiérech, minimalistických řešeních, jednoduchém stylu prostoru se dveře buď stávají designovým prvkem, nebo splývají se stěnou. Bílé dveře mohou splnit oba požadavky. Ve variantě bezfalcové se skrytými zárubněmi a s magnetickým zámkem dokonale splynou s rovinou stěny. Naopak pro „vyšperkování“ interiéru lze nově využít akcentu černých nebo hliníkových doplňků. Žádanou variantou je i dřevodekor v úpravě CPL laminát s 3D strukturou povrchu a vysokou odolností. Aktuálním trendem jsou i vysoké dveře, reverzní otevírání dveří v menších místnostech nebo posuvné systémy.

Kouzlo jednoduché elegance bílé barvy přetrvává

Použitím černého nebo hliníkového (ALU) rámečku prosklení, černých klik či černých pantů se zvýší zajímavost interiérových dveří. Třívrstvý matný bílý lak dveří CLARA je tvrzený UV světlem a vnese do interiéru punc nadčasovosti, stylu a elegance. Je možné si pohrát s různou mírou prosklení nebo profilování – v designu Quatro (horizontální profilace), Bordeaux (vertikální linie), Dakota (čtvercové tvary) a Tampa (obdélníkové tvary).

Bílé dveře CLARA MASONITE s 3vrstvým HQ lakem (typ Linea) se satinovaným skleněným pruhem uprostřed dveří v bílém rámečku (variantně v černém nebo hliníkovém)

Nový tabákový dřevodekor dveří s ovládáním bez kliky

Nový dřevodekor bezfalcových dveří dub Halifax tabákový kombinuje dva zdánlivě neslučitelné designové prvky – vzhled dřeva s patinou starých časů s nejmodernějším magnetickým kováním bez kliky a zámku. Povrchová úprava CPL laminát má 3D efekt, na pohled i při dotyku vnímáme strukturu dřeva. Vzhled starého dřeva podtrhují dokonce i realistické praskliny.

Nový dřevodekor bezfalcových dveří dub Halifax tabákový s kováním Magnetic

Dokonalé zavření dveří magnetem

Kování Magnetic Tin-KKování Magnetic je nový systém ovládání dveří – bez kliky, bez zámku, bez elektroniky, a především bez závad. Do kování je zapracována řada velmi silných magnetů, které jsou umístěné do dveřní zárubně. Naproti do dveřního křídla je zasazen blok z magnetické nerez oceli. Při dovírání dveří se k sobě obě části přiblíží a působením magnetické síly zajistí plynulé dokonalé dovření. Sílu magnetů lze jednoduše regulovat, takže se dá způsob zavírání přizpůsobit zvykům obyvatel. Dveře se spolehlivě ovládají a uzavírají, ale nezamykají.

Sestavení vlastních dveří je možné v on-line konfigurátoru, v 15 vzorkových prodejnách MASONITE v ČR a ve 4 na Slovensku.

www.masonite.cz

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem