Značka Whirlpool je dlouhodobě známá díky své spolehlivosti a kvalitě spotřebičů. Zejména chladničky mají mezi uživateli velice dobrou pověst. Jako každý výrobce, i Whirlpool se snaží své spotřebiče neustále zdokonalovat. V našem článku se dozvíte, proč se vyplatí lednice Whirlpool pořídit domů a jaké funkce se uvnitř nich skrývají.

(KOMERČNÍ PREZENTACE)

Funkce ledniček Whirlpool

Standardem u lednic Whirlpool je již běžně beznámrazový systém No frost. Jedná se o funkci, díky které se lednice již nemusí odmrazovat.

Další funkcí, která se u lednic Whirlpool vyskytuje, je Fresh Control. Ta v chladničce  uchovává optimální vlhkost pro uskladnění potravin.

U nejnovějších modelů chladniček Whirlpool je tato funkce dokonce vylepšená. 6. SMYSL Fresh Control zajišťuje, aby se ideální vlhkost v lednicích pohybovala mezi 70 až 85 %. Ve srovnání s chladničkami bez 6. SMYSLU se správná teplota po jakémkoliv vychýlení obnoví až 5× rychleji. Potraviny se tak uchovávají podstatně déle čerstvé.

Součástí ledniček Whirlpool je i antibakteriální filtr, který pohlcuje nežádoucí pachy a bakterie. A to po celou dobu své životnosti, tedy přibližně 6 měsíců. Jeho výměna je pak naprosto jednoduchá.

Activ0° je prostor, který si oproti zbytku lednice udržuje nižší teplotu. Podstatně tím prodlužuje dobu uložení čerstvých potravin, jako například maso nebo ryby. Předností je v tomto případě i možnost tuto funkci vypnout pomocí ovládacího panelu. Teplota je pak stejná v celé lednici.

Nový způsob osvětlení, nazývaný Star Light, zajišťuje rovnoměrné osvětlení celého prostoru lednice. Zajištěno je to 4 LED diodami umístěnými na vnitřních stěnách lednice.

Značka Whirlpool je dlouhodobě známá díky své spolehlivosti a kvalitě spotřebičů. Zejména chladničky mají mezi uživateli velice dobrou pověst. Jako každý výrobce, i Whirlpool se snaží své spotřebiče neustále zdokonalovat. (Zdroj: Alza.cz)

Myslete na vše… s lednicemi Whirlpool to jde

V případě stěhování nebo třeba jen přesouvání kuchyně jistě uvítáte i možnost změny otevírání dveří. Otevírat ji tak budete moci na obě strany, jak budete právě potřebovat.

Přes autorizovaný servis si navíc můžete objednat i poškozené díly chladničky, například police, přihrádky nebo zásuvky.

Design lednic Whirlpool se hodí do jakéhokoliv typu kuchyně. Nabízí nejen běžně dostupné bílé a nerezové provedení, ale například i černé a bronzové. Vybere si tedy i náročnější uživatel.

U ledniček Whirlpool se můžete také spolehnout na nízkou spotřebu, extrémně tichý chod a intuitivní ovládání.

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem