Dokonale uhnětená těsta, perfektně vyšlehané krémy i bleskově nakrájená zelenina na pravidelné kostičky… Nejen s přípravami vánočního občerstvení vám pomohou praktické spotřebiče Bosch. Ušetřete si čas i práci, užijte si vaření a pečení a vychutnejte si perfektní výsledky s výkonným kuchyňským robotem CreationLine, kuchyňským robotem OptiMUM s integrovanou váhou nebo všestranným tyčovým mixérem MaxoMixx. Díky svému elegantnímu designu se navíc stanou stylovým doplňkem vaší kuchyně.

(KOMERČNÍ PREZENTACE)

Multifunkční kuchyňský robot CreationLine

Robot Bosch MUM58M59 s motorem o výkonu 1000 W snadno zpracuje i velké množství surovin. Zvládne připravit těsto z až 1 kg mouky a dalších přísad. Objemná nerezová mísa (3,9 litru) a 3D planetární míchání s jedinečným pohybem ve třech směrech zároveň zaručují perfektní promísení až 2,7 kg piškotového těsta nebo 1,9 kg kynutého těsta.

Multifunkční kuchyňský robot Bosch CreationLine MUM58M59 (Zdroj: Bosch)

Inovativní systém EasyArmLift se zapíná stiskem tlačítka a pomáhá při zvedání multifunkčního ramene, což usnadňuje a urychluje plnění mísy i výměnu nástrojů na zpracovávání těsta. Uvítáte určitě i automatickou parkovací pozici. Multifunkční rameno má tři stupně pohonu v rozdílných polohách.

Využití robota je velice variabilní. Příslušenství obsahuje profesionální cukrářskou sadu (míchací metla se silikonovým okrajem, šlehací metla celokovová s nastavitelnou výškou, hnětací hák s ochranou převodovky), dále průběhový krouhač s kotouči na krouhání, strouhání a krájení, mixér, masomlýnek nebo lis na citrusy.

Kuchyňský robot OptiMUM se zabudovanou váhou a profesionálním příslušenstvím

Praktičtěji a jednodušeji už to nejde. Všechny přísady si můžete snadno odvážit přímo v míse nebo jiném příslušenství. Zjednodušíte si tak přípravu těst pro cukroví, koláče, dorty nebo domácí chleba, ale zároveň ušetříte i místo v kuchyni.

Kuchyňský robot Bosch OptiMUM MUM9BX5S61 (Zdroj: Bosch)

Kuchyňský robot MUM9BX5S61 má navíc inteligentní automatický program SensorControl Plus, který se postará o správnou konzistenci šlehačky, sněhu z bílků a také kynutého těsta – jednoduše stačí otočit spínačem. Využít můžete také stopky s časovačem – nastavíte požadovanou dobu a OptiMUM hněte, míchá nebo mixuje tak dlouho, jak si přejete.

Díky silnému motoru s 1500 W a inteligentnímu senzoru budou těsta vždy perfektně zpracovaná. Optimální konzistenci zaručí planetární pohon s jedinečným pohybem míchání ve třech směrech, který všechny přísady rychle a velmi důkladně promíchá.

Rozmanité příslušenství zahrnuje například celokovovou výškově nastavitelnou šlehací metlu na sníh a šlehačku, hnětací hák z robustního kovu pro těžká kynutá těsta nebo míchací metlu, která perfektně kopíruje obrysy nádoby.

Kuchyňský robot Bosch OptiMUM MUM9BX5S61 příslušenství (Zdroj: Bosch)

OptiMUM rozpozná nasazené příslušenství a podle toho automaticky upravuje optimální počet otáček. Nástroje jsou dostatečně silné, aby zvládly důkladně a rychle promíchat i velmi těžké těsto. Oceníte určitě i velkou míchací mísu z nerezové oceli, která má objem 5,5 litru a pohodlně v ní zpracujete například 3,5 kg třeného nebo 3 kg kynutého těsta. Modely s plnou výbavou nabízejí i masomlýnek pro rychlé a snadné mletí syrového i vařeného masa, ryb nebo zeleniny, silnostěnný mixér z tepelně odolného skla o objemu 2,3 l, průběhový krouhač s pěti nerezovými kotouči na krájení, strouhání a krouhání, praktický kostičkovač pro krájení ovoce, zeleniny či masa na pravidelné kostičky do salátů nebo lis na citrusy.

Flexibilní a všestranný tyčový mixér MaxoMixx

Vysokovýkonný tyčový mixér MS8CM61X1 má tichý motor s příkonem až 1000 wattů. Umožňuje perfektní mixování a sekání i těch nejtvrdších ingrediencí. Otáčky lze nastavit ve dvanácti rychlostech. Ať už připravujete majonézu, dětské pokrmy nebo polévky, sekáte, melete nebo mixujete, vždy najdete optimální rychlost pro dokonalou konzistenci surovin. Funkce turbo pak bez ohledu na původně zvolenou rychlost okamžitě zvýší výkon spotřebiče na maximum. Tělo je vyrobené z vysoce kvalitní nerezové oceli, ergonomicky tvarovaná rukojeť s měkčeným protiskluzovým povrchem SoftTouch příjemně padne do ruky a mixér se velmi snadno ovládá.

Flexibilní a všestranný tyčový mixér MaxoMixx MS8CM61X1 (Zdroj: Bosch)

Nůž QuattroBlade Pro z nerezavějící oceli se postará o dokonalé mixování surovin, rychlé a jednoduché krájení zeleniny nebo důkladné promíchání omáček, polévek či koktejlů. Užitečná technologie zabraňuje přisávání tyčového mixéru ke dnu nádoby a zaručuje tak perfektní výsledky.

Flexibilní a všestranný tyčový mixér MaxoMixx MS8CM61X1 (Zdroj: Bosch)Tento inovativní tyčový mixér nabízí různé nástavce pro sekání, krájení, strouhání a hnětení. Nádoba s užitným objemem 1,25 l je spolu s hnětacím nástavcem ideální pro přípravu lehkých těst. S nástavcem Kubixx na krájení pravidelných kostiček o velikosti 9 mm z ovoce či zeleniny během chvilky připravíte například základ pro bramborový salát. Praktický sekáček velikosti L s užitným objemem 500 ml naseká bylinky, oříšky, cibuli, maso nebo sýr. K dispozici je i víčko, potraviny tedy jednoduše uskladníte v chladničce. Také průhledná mixovací nádoba o objemu 600 ml s měrkou má víčko pro uskladnění v chladničce. Součástí spotřebiče je dále metla pro šlehání bílků, smetany, palačinkového těsta či krémových dezertů. Žádný z plastů, které se dostanou do kontaktu s jídlem, neobsahuje BPA. Mixovací noha a příslušenství (kromě pohonu sekáčku, kostičkovače a metličky) lze mýt v myčce nádobí.

Více na Bosch-hom.com/cz

Domácí spotřebiče Bosch si můžete prohlédnout v showroomu věnovanému výhradně domácím spotřebičům: Brand Experience Center. Pravidelně zde také probíhají ukázková vaření, při kterých zažijete spotřebiče v akci a ochutnáte, jaké lahůdky lze s jejich pomocí snadno a rychle připravit. Více na www.becpraha.cz

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem