Plánujete rekonstrukci domu či bytu s výměnou dveří? Česká inspirace dveří Sapeli nabízí nejen kvalitu na míru podle vašich představ, ale také aktuálně výhodné ceny v prodejnách Dodo for life na celé portfolio nabízených dveří, a to do 31. ledna. Doporučujeme vybírat a nakoupit co nejdříve. Od 1. února chystá Sapeli nejen zdražení všech výrobků, ale možný je také nárůst výrobních lhůt.

(KOMERČNÍ PREZENTACE)

Akce leden (Zdroj: SAPELI)

Pokud ještě stále váháte nad výběrem a zakoupením nových dveří pro svůj domov, možná vám při rozhodování pomůžeme. Od 1. února chystá Sapeli, český výrobce řemeslně dokonalých dveří se stoletou tradicí, zdražení. Pokud objednáte interiérové dveře Sapeli rychle, nejen že dveře získáte za výhodnější ceny, ale vyhnete se i případným prodlouženým výrobním lhůtám.

A proč právě dveře Sapeli?

Sapeli podrobuje vyráběné dveře náročnému testování, aby vás mohly provázet po celé generace.

Pochlubit se může téměř 3,5 miliony vyrobených dveří od roku 1993. Aktuálně můžete vybírat z 18 modelových řad, stovky přírodních i umělých povrchů, všech systémů otevírání a vhodného kování i doplňků, které doladí vybrané vnitřní dveře Sapeli podle vašich představ. Prostě vše, co ke dveřím patří.

Dveře Sapeli REDE (Zdroj: SAPELI)

Kromě toho, že dveře Sapeli krásně vypadají, jsou také maximálně funkční. Vybrat si můžete dveře bezpečnostní, protipožární, kouřotěsné, zvukově izolační, klima i RTG.

Díky jedinečnému protiplechu, hliníkovým hranám, kvalitnímu kování a špičkovým materiálům jsou takřka nezničitelné. Proto na ně od Sapeli navíc dostanete 5letou záruku!

Vyberte si dveře podle svých představ v prodejnách Dodo for life do 31.1.2020 za výhodnou cenu. Navštívit můžete libovolnou z jedenácti vzorkoven na různých místech ČR, devět z nich sídlí v Praze. Kontakt Sapeli vám prozradí víc.

Dveře Sapeli TENGA (Zdroj: SAPELI)

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem