Pohodlí u sledování televize nebo při četbě knihy vám zaručí relaxační křesla. Jaká jsou podle hodnocení jejich uživatelů ta nejoblíbenější? Tři favorité ze serveru Heureka se dostali až do tohoto článku, který vám poradí s výběrem ideálního křesla.

Heureka logo (Zdroj: Heureka.cz)  

  Nejoblíbenější relaxační křesla podle Heureky

 

Relaxační křeslo Intex Empire (Zdroj: Heureka.cz)


 Relaxační křeslo Halmar Felipe (Zdroj: Heureka.cz)

 

Relaxační křeslo Tempo Kondela Lerato (Zdroj: Heureka.cz)

  Intex Empire

 

 Halmar Felipe

 

 Tempo Kondela Lerato

 

 499–1 005 Kč

 

 

 3 742–4 488 Kč

 

 

 4 490–5 270 Kč

 

+ Nafukovací křeslo

+ Vyrobeno z masivního vinylu

+ Nenáročné na prostor

+ Možnost rozložení

+ Velkoryse prostorné

+ Měkké polstrování

+ Polohovací a otáčivé křeslo

+ Oddělený taburet

+ Přírodní vzhled

Na co se zaměřit při výběru relaxačního křesla?

Pohodlnému křeslu do obývacího pokoje by nemělo chybět pevné a široké opěradlo, které zajistí správnou polohu zad i hlavy. Dále se zaměřte na dostatečně velkou a hlubokou plochu pro sezení, podpěrky rukou a výšku sedáku. Nízká křesla jsou sice pohodlná, ale budete z nich vstávat s obtížemi. Váš komfort ještě zvýší opěrka na nohy, jíž některá relaxační křesla disponují, a polohovatelné opěradlo. V poslední řadě se ujistěte, že potah vám vyhovuje nejen designem, ale také možnostmi údržby – pokud máte malé děti nebo zvířecího mazlíčka, snímatelný a pratelný potah určitě oceníte.

Volba 1 – relaxační křeslo Intex Empire

Relaxační křeslo Intex Empire (Zdroj: Heureka.cz)Výrazné nafukovací křeslo vyráběné v několika neonových barvách nabízí skvělý způsob, jak za málo peněz získat dostatečný komfort. Ergonomický tvar se přizpůsobí vašemu tělu. Na povrchu je křeslo opatřeno jemným a na dotek příjemným materiálem. Kvalitní provedení z masivního vinylu zajistí dlouhou životnost a nosnost až 100 kg. Křeslo můžete využít i ve venkovním prostředí. V bazénu se ale používat nesmí. Snadné vyfouknutí a nenáročnost na prostor z něj dělají ideálního společníka do menších pokojů.

Na relaxačním křesle Intex Empire si hodnotitelé pochvalují pohodlnost, skladnost a nízkou hmotnost (Zdroj: Heureka.cz)

Na relaxačním křesle Intex Empire si hodnotitelé pochvalují pohodlnost, skladnost a nízkou hmotnost (Zdroj: Heureka.cz)

Volba 2 – relaxační křeslo Halmar Felipe

Útočiště pro relaxaci s přáteli, rodinou nebo knihou vám poskytne elegantní křeslo Halmar Felipe. To vám nabídne dokonale komfortní odpočinek, který můžete ještě zvýšit rozložením křesla do délky až 135 cm. Váha 28 kg zajistí stabilitu jak při posedu, tak v relaxační poloze. Vkusný design s měkkým polstrováním a velkorysý prostor k odpočinku vám tak zaručí pohodlí každý den.

Volba 3 – relaxační křeslo Tempo Kondela Lerato

Relaxační křeslo Tempo Kondela Lerato (Zdroj: Heureka.cz)Polohovací a otáčivé křeslo s podnožkou Tempo Kondela Lerato se hodí do každého moderního interiéru. Součástí křesla je oddělený taburet, který můžete využívat jako podnožku. Snadné otáčení oceníte v členitějších interiérech s širším využitím. Ať už chcete sledovat televizi, povídat si s rodinou nebo číst knížky v klidném zákoutí, zvládnete to z jediného místa. Podnož křesla tvoří dřevo, svrchní materiál je ekokůže. Soupravu vážící 21 kg seženete v několika přírodních odstínech, které vhodně doplní váš interiér.

Domácí pohoda a relax

Vhodné relaxační křeslo se širokou opěrkou, podporou pro ruce a polohovací funkcí se stane vaší oázou po těžkém pracovním dni. Nafukovací varianty jsou nenáročné na prostor, zatímco otáčivá křesla můžete snadno nastavit každým směrem. Pohodlí pak zajistí měkké polstrování, které vás hřejivě obejme. Stačí si vybrat podle vašeho vkusu a oblíbených barev a zvýšíte svůj požitek z klidného večera s knihou, přáteli či televizí.

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem