Úspora elektrické energie je vždy ožehavým tématem v rodinných diskuzích, které se navíc zintenzivní v době vyúčtování. Abychom pomohli Vaší peněžence, podívali jsme se možným způsobům úspor na zoubek. Tentokrát pro Vás máme informace o LED žárovkách.

LED žárovek je na pultech prodejen nepřeberné množství – velké, malé, s různými paticemi. Nás však zaujaly žárovky, které svým tvarem připomínají žárovky klasické. Jsou to LED žárovky S–Line od společnosti EMOS.

Sada žárovek

Převodník náhrad klasických žárovek za LED světlené zdroje, zdroj informací: EMOS.Jak jsme již říkali, velikostí i tvarem odpovídají klasickým žárovkám, což je pro využití v domácnosti značná výhoda. Můžete je tak bez problémů použít i do běžných svítidel. Stačí jen vyměnit stávající světelný zdroj za LED žárovku S-Line a začít maximálně šetřit. A že se jedná o nemalý peníz, dokazují výpočty úspor. LED technologie totiž spotřebuje až o 85 % méně elektrické energie než klasické žárovky, což už je v peněžence znát.

LED žárovky řady S–Line mají tělo z kvalitního termoplastu, který zajišťuje důkladný odvod tepla a žárovky tak neohřívají osvětlované předměty. I přes termoplast mají podání barev vyšší než 80. Představte si, že když jedině slunce zobrazí barvy v reálu na 100%, pak toto podání barev u žárovek je výborné. Díky moderní technologii vnitřních čipů SMD 3030 Samsung budete mít zajištěno bohaté osvětlení místnosti, navíc bez stroboskopického efektu, který se může vyskytovat u úsporných žárovek. Díky okamžitému náběhu do plného výkonu už taky nebudete doma hrát na schovku, než se světlo rozsvítí jako u některých typů úsporných žárovek.

Ukázka balení žárovek S-Line, zdroj: EMOS.Když se podíváme nazpět, LED technologie ve světelných zdrojích jasně vede. Navíc tím, že neobsahují LED žárovky rtuť jako jiné světelné zdroje a do svého okolí nevyzařují UV záření, jsou jednoznačně šetrné k životnímu prostředí. Závěrem pak už lze jen dodat, že díky dlouhé životnosti až 25 000 hodin, dosahují také vynikajícího poměru cena/výkon.

LED žárovky S-Line od společnosti EMOS najdete na pultech všech dobrých elektroprodejen nebo je můžete zakoupit na e-shopu společnosti.

Kontakt

shop.emos.cz

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem