Vracíte se sychravým dnem do svého domova a sníte o dokonalém prohřátí? Od něj vás může dělit opravdu jen několik minut. Zapnete svou vlastní infrasaunu, pohodlně se usadíte a necháte o své tělo pečovat příjemně prostupující teplo. Domácí saunování je stále populárnější wellness aktivitou. Pořízení domácí infrasauny a její instalace i v malých prostorech je hračkou. Stále více lidí si tak při saunování dopřává klid, čistotu a pohodlí vlastního soukromí. 

(Komerční prezentace)

Není divu, nabídka modelů různých velikostí (pro 1-4 osoby), uspořádání a provedení uspokojí požadavky na prostorovou úspornost, design nebo záměr pro využívání infrasauny. Instalovat ji můžete kdekoliv v temperovaném interiéru od rodinných domů až po malé panelové byty. Vhodné řešení najdete pro zimní zahradu, posilovnu, koupelnu, ložnici nebo chodbu. 

Kdykoliv za sebou zavřete dveře sauny a relaxujete v blahodárném teple. Na fotografii model Sumba. (Foto: MOUNTFIELD)

Pravidelný pobyt v sauně vám kromě svalového i psychického uvolnění a dokonalého prohřátí zajišťuje také mnohostrannou péči o zdraví. Saunování detoxikuje organizmus, rovnoměrně rozptyluje kožní tuk, mírní bolesti pohybového ústrojí, zlepšuje funkci kardiovaskulárního systému, zpevňuje a zkvalitňuje pokožku. Saunování posiluje celkovou tělesnou imunitu a to je právě pro podzim a zimu velmi užitečná výbava.

Infračervené záření keramických nebo karbonových topidel důkladně prohřívá v kabině z kvalitního dřeva např. kanadského jedlovce tělo až do hloubky 4 cm. Relaxovat můžete desítky minut zcela nerušeně o samotě nebo ve společnosti partnera, rodiny či přátel ve zvolené teplotě mezi 30-60 °C. Infrasauny jsou díky tomu vhodné i pro děti nebo kardiaky.

Světelná terapie s tónem vnitřního osvětlení volitelným přesně podle vaší nálady. (Foto: MOUNTFIELD)

Vnitřní osvětlení umožňuje četbu oblíbené knihy, uvolňující atmosféru doladí u některých modelů ještě zabudovaný mp3/rádio přehrávač nebo barevná světelná terapie. Pobyt v sauně si můžete zpříjemnit také užitím speciálních vonných esencí. O kvalitu téměř horského vzduchu se u většiny nabízených modelů stará ionizátor.

V infrasaunách na rozdíl od saun finských nevzniká pára a dokonce své okolí nezatěžují ani zvýšenou teplotou. Pro zprovoznění infrasauny a napájení všech funkcí stačí jediná elektrická zásuvka 230 V. A pozor, za energii na každé saunování nezaplatíte více než 5 Kč! Přitom pro pohodu a zdraví celé rodiny vykoná nezaplatitelné služby. A mimo jiné ušetříte i drahocenný čas trávený dojížděním do veřejného wellness centra.

Saunování uvolňuje svalové i psychické napětí a pečuje o zdraví. Na fotografii model Isabel 2. (Foto: MOUNTFIELD)

Zdroj: Inzertní sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem