Pohodlné a bezpečné sprchování pro každého nabízejí termostatické vodovodní baterie, díky nimž si můžete navolit ideální teplotu vody a pak už jen regulujete proud. Nastavení je jednoduché a parametry se nezmění, ani když proud vody zastavíte a opětovně pustíte. Odpadá tak nepříjemné seřizování horké a studené vody při každém mytí. Navíc nikomu z vaší rodiny – zejména dětem – nehrozí, že se opaří, když třeba v malém prostoru sprchového koutu zavadí o páku či kohoutky běžné baterie.

Díky kvalitním materiálům a odolné ovládací termostatické kartuši KEROX, která šetří spotřebu vody, je na baterie Metalia 57 záruka prodloužená na 7 let.Termostatické baterie však mají v koupelně či v kuchyni i jiné výhody: dokážou například udržovat stále stejnou teplotu, přestože kolísá tlak či teplota v potrubí. A v případě poruchy přívodu studené vody okamžitě zastaví horkou. K jednoznačným plusům patří snížení nákladů na domácnost právě proto, že není třeba zbytečně nechat odtékat vodu a metodou „pokus-omyl“ zdlouhavě nastavovat její správnou teplotu.

Při sprchování oceníte pohodlné ovládání v mokrém prostředí, navíc jsou vodovodní baterie Metalia ekonomické a tiché.Všechny výše zmíněné výhody v sobě zahrnují termostatické vodovodní baterie Metalia 57 od firmy Novaservis, které sázejí na atraktivní design od úspěšného českého návrháře Pavla Hrůzy, kvalitní materiály a příznivou cenu. Navíc obsahují odolnou ovládací termostatickou kartuši KEROX, která šetří spotřebu vody. Baterie Metalia 57 jsou vyrobeny z dokonale pochromované mosazi, což zajišťuje vysokou odolnost proti opotřebení a dlouhou životnost. O jejich spolehlivosti svědčí nadstandardní sedmiletá záruka.

Kontakt

www.novaservis.cz

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem