Děsí vás následky velkého vaření a pečení? Čištění trouby někdy zabere více času než příprava oběda pro celou rodinu. Když zanedbáte pravidelnou údržbu, bude k odstranění připálených zbytků třeba použít agresivní čisticí prostředky a hodně hrubé síly. Moderní trouby nabízejí jednodušší a efektivnější řešení – automatické pyrolytické čištění.

(KOMERČNÍ PREZENTACE)

Ruční čištění trouby může být velmi únavné a časově náročné. Díky troubám Bosch s integrovanou samočisticí funkcí pyrolýza si můžete tento úkol jednou provždy vyškrtnout ze seznamu domácích povinností. Aniž byste si zašpinili ruce nebo museli používat chemické čisticí prostředky. Jednoduše stiskněte tlačítko Start a trouba se v závislosti na znečištění zahřeje na teplotu až 485 °C a spálí veškerý tuk a další nečistoty na popel. Poté stačí vnitřek trouby vytřít vlhkým hadříkem.

Produktový TIP:

Pyrolytickou funkci nabízí například model Bosch HBA5784B0. Tato trouba ze Serie | 6 ušetří čas i práci i díky automatickým programům AutoPilot 30. (Zdroj: BOSCH)Pyrolytickou funkci nabízí například model Bosch HBA5784B0. Tato trouba ze Serie | 6 ušetří čas i práci i díky automatickým programům AutoPilot 30. Ať už připravujete drůbež, maso, ryby, zeleninu nebo pečené brambory, stačí pouze vložit pokrm do trouby, zvolit příslušný program, nastavit hmotnost a stisknout "Start". AutoPilot určí druh ohřevu, teplotu i dobu trvání. Po ukončení procesu pečení se trouba automaticky vypne. Díky rychlé a rovnoměrné distribuci vzduchu po celém prostoru trouby, můžete současně péct až na třech úrovních. Tento model získal štítek kvality v testování pyrolytických trub časopisu dTest 5/2019.

Více na Bosch-home.com/cz

Domácí spotřebiče Bosch si můžete prohlédnout v showroomu věnovanému výhradně domácím spotřebičům: Brand Experience Center. Pravidelně zde také probíhají ukázková vaření, při kterých zažijete spotřebiče v akci a ochutnáte, jaké lahůdky lze s jejich pomocí snadno a rychle připravit. Více na Becpraha.cz

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem